Σάββατο 16 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Κρίσιμο «αιώνιο» ραντεβού

Από το ίδιο σημείο κοντράρονται την Κυριακή Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στον τρίτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος (ΟΑΚΑ 21.00). Στις δυο ομάδες επικρατούν διαφορετικά συναισθήματα. Στους «πράσινους» η ήττα στο δεύτερο τελικό που έφερε την ισοφάριση των νικών για τον Ολυμπιακό, πείσμωσε τους πάντες. Παρ' όλα αυτά μπορεί να έχουν παράπονα από τη διαιτησία, όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν άφησε τους παίκτες του να παρασυρθούν σε άλλα θέματα εκτός του αγωνιστικού. Για άλλη μια φορά τούς έδωσε τα εύσημα για το χαρακτήρα που έδειξαν στο Φάληρο και ακόμα και όταν βρέθηκαν 17 πόντους πίσω κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να το πάνε στην παράταση. Με το ίδιο σθένος τούς ζήτησε να αγωνιστούν και αύριο ώστε να ξαναπάρουν το προβάδισμα στις νίκες και να ξαναγυρίσουν στη θέση ισχύος. Στον Παναθηναϊκό πολλά ποντάρουν και στη βοήθεια του κόσμου αφού όπως δείχνει η κίνηση των εισιτηρίων υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση.

Στην αντίπερα όχθη το γεγονός της ισοφάρισης των νικών που φέρνει τις δυο ομάδες στην ίδια θέση, έχει ανεβάσει την ψυχολογία των «ερυθρολεύκων». Στο λιμάνι όλοι πιστεύουν ότι εάν η ομάδα παίξει σωστά και δεν παρασυρθεί από το ρυθμό των αντιπάλων είναι ικανή να φθάσει στη νίκη. Γενικά η εντύπωση στον Πειραιά είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός και παθιασμένος σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ.

  • Ο Ηλίας Ζούρος μετά το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού ζήτησε από τους παίκτες του να φαίνονται πιο προσεκτικοί στα κρίσιμα σημεία. Κάτι που δεν έκαναν στα δυο πρώτα παιχνίδια όταν ο Ολυμπιακός είχε πάρει μια σημαντική διαφορά και μέσα σε ελάχιστο χρόνο την έχασε. Ο Ελληνας τεχνικός δεν έχει, ακόμη, αποφασίσει αν θα διατηρήσει την ίδια ομάδα ή θα προσθέσει και τον Οικονόμου. Ο Ντε Μιγκέλ που τον αντικατέστησε αναδείχτηκε σε παίκτη - κλειδί, κυρίως για την εξουδετέρωση του Ρεμπράτσα.
  • Πράξη άρχισε να γίνεται από χτες η απόφαση των παικτών του ΠΑΟΚ που είχαν αναγείλει προσφυγές. Οι Αγγελος Κορωνιός και Γιώργος Σιγάλας έγιναν οι πρώτοι παίκτες του «Δικεφάλου» που κατέθεσαν χτες προσφυγή και ζητάνε από 150.000.000 δραχμές που τους οφείλονται.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ