Τρίτη 10 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δυο παλιοί φίλοι ξανά μαζί

Η διεύθυνση της μουσικής σκηνής «Ρυθμός Stage» (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, τηλ: 210.9750.060) αποφάσισε να τους ενώσει, για να μπορέσουν οι φίλοι και θαυμαστές τους να τους απολαύσουν. Ο Λάκης Χαλκιάς και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, για τρεις Παρασκευές (20/3, 27/3 και 3/4), υπόσχονται «ημέρες με μουσικούς θησαυρούς πνευματικής ανάτασης, που ανυψώνουν το πνεύμα και αντανακλούν τα τραγουδιστικά έργα των δύο καλλιτεχνών, έναν κόσμο δημιουργικής ανάτασης για το κοινό».

Οι δύο παλιοί φίλοι και συνεργάτες για 43 χρόνια, είναι από δύο κορυφαία και ξεχωριστά μουσικά τζάκια - στέκια της χώρας μας, την Ηπειρο και την Κρήτη. Είναι σαν δυο δωρικές κολόνες, δύο καλλιτέχνες μεγάλης καλλιτεχνικής εμβέλειας. Η τέχνη τους και το ήθος τους δημιούργησαν χρυσή εποχή στα έργα του μεγάλου συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, όπως και σε άλλους μεγάλους ποιητές και συνθέτες. Οι ίδιοι εξακολουθούν να εκφράζουν με μοναδικό τρόπο τους γενέθλιους τόπους με τα κορυφαία μουσικά ιδιώματα της Ηπείρου και της Κρήτης.

Το πρόγραμμά τους θα είναι «εφ' όλης της ύλης», αφού θα μας ταξιδέψουν μέσα στο χώρο και στο χρόνο με θαυμάσιες επιλογές τραγουδιών. Τραγούδια μεγάλου φάσματος της ελληνικής μουσικής, αλλά συγχρόνως θα μας αποκαλύψουν μέσα από το δημοτικό τραγούδι διαμάντια από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μουσικές βραδιές, μυσταγωγικές, γεμάτες Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ