Σάββατο 14 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ η παλιά Οργάνωση Βάσης Ζαρουχλέικων Πάτρας της ΚΝΕ, για ενίσχυση στο Κόμμα, προσφέρει 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου και των αδελφών μου προσφέρω 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Σοφία Κ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του παππού μας ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Βάλσαμου, που με τη ζωή του και τους αγώνες του μας δίδαξε πόσο δύσκολο, αλλά και μεγαλειώδες είναι να αγωνίζεσαι για την υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, αφιερώνοντας όλη τη ζωή του, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ. Καθώς και τιμώντας τη θυσία των υπόλοιπων αγωνιστών των οικογενειών ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, που έπεσαν στις μάχες του ΔΣΕ, αλλά και του πατέρα μας και συζύγου ΒΑΛΣΑΜΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ (παιδί του Γεράσιμου) προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας.

Παναγιώτης Β. Θεοφιλάτος

Κωνσταντίνα Θεοφιλάτου

Γεράσιμος Θεοφιλάτος

Σταματούλα Θεοφιλάτου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ, που βρέθηκε τραυματίας και νοσηλεύτηκε με το όνομα Nyul Bela, σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης. Πέθανε στην πολιτική προσφυγιά, στη Βουδαπέστη, όπου και τάφηκε.

Στη μνήμη του ο γιος του, Σάββας Κωνσταντινίδης, και η μητέρα του, Σάρρα Κωνσταντινίδου, πρόσφεραν ενίσχυση στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

φωτό 1

«Εφυγε» από κοντά μας, στις 8/2/2015, ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ, ένας δικός μας άνθρωπος. Σε ηλικία 17 ετών ο Σωτήρης οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση. Ελαβε μέρος στη μάχη της Αθήνας το Δεκέμβρη του 1944. Επί πολλά χρόνια υπήρξε μέλος της Ενωσης Εφημεριδοπωλών Αθηνών. Για 17 χρόνια διατέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου των Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ο Σωτήρης ήταν αξιοπρεπέστατος, υπόδειγμα οικογενειάρχη και αγωνιστή. Θα είναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας.

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
Στη μνήμη του, οι φίλοι του και συνάδελφοί του Αγγελακόπουλος Βασίλης, Θωμόπουλος Βασίλης, Καπέλας Κωνσταντίνος, Μπρατσολιάς Παναγιώτης, Νάκος Αθανάσιος, Παπούλιας Αργύρης και Πισπιρίγκος Χρήστος προσφέρουν στο ΚΚΕ, στο οποίο ο Σωτήρης πάντα έμεινε πιστός, 180 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Γουδιού.


ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ -
ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ -

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ