Σάββατο 14 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ωρα Κυπέλλου στη Σύρο

Στη Σύρο, όπου θα κριθεί ο δεύτερος τίτλος της σεζόν, αυτός του Κυπέλλου, με τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ, στρέφεται το ενδιαφέρον σήμερα και αύριο στο βόλεϊ ανδρών. Στο νησί των Κυκλάδων και έδρα του Φοίνικα Σύρου δίνουν ραντεβού τέσσερις μνηστήρες για τον τίτλο, τον οποίο διεκδικούν επί ίσοις όροις. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στην Α1, ΠΑΟΚ, ο δεύτερος του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός, οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης και η Κηφισιά δίνουν το πρώτο ραντεβού τους στα σημερινά ημιτελικά με αρχικό στόχο για τον καθένα την πρόκριση στον αυριανό τελικό. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Φοίνικα (17.15) ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κηφισιά (20.00). Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή (19.00). Οι ημιτελικοί αλλά και ο τελικός θα μεταδοθούν απ' τη ΝΕΡΙΤ.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και των τεσσάρων... μονομάχων συμφώνησαν ότι σε μια τέτοια διοργάνωση δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και οι πιθανότητες για την επιτυχία είναι μοιρασμένες.

Α1 γυναικών: Ξεχωρίζει το ντέρμπι

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή το βράδυ (20.30, στο κλειστό του Ιωνικού ΝΦ) ξεχωρίζει απ' το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη ώστε να οριστικοποιήσουν την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ο «Δικέφαλος» προκειμένου να κλειδώσει την παρουσία του στην τετράδα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ηρακλής - Παναθηναϊκός (15.00), Μακεδόνες - Μαρκόπουλο (18.00), Ανατόλια - Ρέθυμνο (18.00), ΑΟ Θήρας - Ηλιούπολη (18.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ