Τετάρτη 25 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Ποικίλες εκδηλώσεις προγραμματίζουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ Κεντρικής Μακεδονίας, σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Αύριο Πέμπτη

Oι Οργανώσεις του ΤΕΙ Σερρών, στις 6 μ.μ., στο ΤΕΙ, διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η ανοικοδόμηση του κλάδου των κατασκευών περνά απ' την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας». Θα μιλήσει ο Γιάννης Χουβαρδάς, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Παρασκευή, 27 Μάρτη

Η Οργάνωση της ΣΤΕΓ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, οργανώνει εκδήλωση, στις 11 π.μ., στις 200άρες αίθουσες του ΤΕΙ με τίτλο: «Νέα ΚΑΠ - Νέα επίθεση στους μικρομεσαίους αγρότες». Θα μιλήσει ο Αλέκος Ουγγρίνος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ.

Η Οργάνωση της ΣΕΥΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης οργανώνει εκδήλωση, στις 4.30 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (Σωκράτους 6), με θέμα «Οι νοσηλευτές ζητούν νοσηλεία: Η εντατικοποίηση των συνθηκών εργασίας μας». Θα μιλήσει η Ελένη Μπακιρλή, μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΔΗΝ.

Η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις 5 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στην αίθουσα 16, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ουκρανία, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, το τρίγωνο της αστάθειας: Οι σημαίες των ιμπεριαλιστών δεν είναι του λαού» με ομιλητή τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Σερρών, στις 7.30 μ.μ., στη ΔΕΚΠΑ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η ανεργία πληγή στο μέλλον μας, βούτυρο στο ψωμί τους: Σε ποια κοινωνία δεν θα υπάρχει». Θα μιλήσει ο Κώστας Ιτζές, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ