Κυριακή 29 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Με σύνθημα «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης και της ΕΕ για επέκταση του μνημονίου. Αμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων. Ανάκτηση απωλειών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους», οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ πραγματοποιούν σε μια σειρά περιοχές της χώρας συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται και τα εξής:

Στην Αττική

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7 μ.μ., στο Μπραχάμι, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Ηράκλειο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο 5ο Διαμέρισμα Πειραιά, στην αίθουσα της 5ης Δημοτικής Κοινότητας (Καλλέργη 143). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Περιστέρι, στο εστιατόριο «Θωμάς» θα μιλήσει ο Φίλιππος Φλουσκούνης, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικών.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Περιστέρι, στην Αγία Τριάδα (καφενείο επί της οδού Τζων Κέννεντυ & Τζουμαγιάς) θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, στέλεχος του Κόμματος.

Την Τρίτη 31/3

-- Στις 6 μ.μ., συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Δικηγόρων, στην αίθουσα του σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου, Ιωνίας 96. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Σε Ανατολική Στερεά - Εύβοια

Ενόψει της συγκέντρωσης στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 1 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο «Παπαδημητρίου» με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Αύριο, Δευτέρα

-- Περιοδείες στις 6 π.μ. στο Ναυπηγείο Χαλκίδας, στις 10 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, στις 11 π.μ. στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, στις 11.30 π.μ. στην ΠΕΠΣΙ (Σχηματάρι), στις 12 μ. στο ΚΨΥ και στον ΟΚΑΝΑ Χαλκίδας, στις 1.30 μ.μ. στο εργοστάσιο ΑΙΓΙΣ, στις 3 μ.μ. στη σχολή του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό, στις 4.30 μ.μ. στο Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας, στις 6 μ.μ. στο Νυχτερινό ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Την Τρίτη 31/3

-- Περιοδείες και εξορμήσεις στις 8 π.μ. στο ΚΕΚ ΑμΕΑ Αρτάκης, στις 11 π.μ. στη φαρμακοβιομηχανία «Σαράντης», στις 12 μ. στη φαρμακοβιομηχανία «Γκαλένικα», στις 12 μ. στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας, στη 1 μ.μ. στην ΕΠΑΣ Νοσηλευτών, στις 1.30 μ.μ. στη ΦΑΜΑΡ, στις 3 μ.μ. στο Χυτήριο ΧΑΛΚΟΡ και στις 3.30 μ.μ. στην «Αλουμίνκο».

Στη Ζάκυνθο

Σήμερα, Κυριακή, η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση, στις 19.30, στα γραφεία της (Αλ. Ρώμα 45), με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γραμματέας της ΤΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, Ν. Βουρδέρης.

Στην Ηλεία

Σήμερα, Κυριακή, ομιλία - συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις, η θέση του ΚΚΕ», στην Αγία Αννα στις 12.30 μ.μ. με ομιλητή τον Χρήστο Γιαννόπουλο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηλείας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ