Σάββατο 4 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «FORTHNET/NETMEND» - ΣΕΤΗΠ
Χαιρετίζουν τη συμμετοχή στη 48ωρη απεργία

Καταγγέλλουν τις απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις της εταιρείας

Από την περιφρούρηση της απεργίας, τη χτεσινή δεύτερη μέρα
Από την περιφρούρηση της απεργίας, τη χτεσινή δεύτερη μέρα
Ολοκληρώθηκε χτες η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στον Ομιλο «Forthnet», με βασικά αιτήματα να μη χαθεί καμιά θέση εργασίας, άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων, να σταματήσουν οι απολύσεις και οι συνδικαλιστικές διώξεις, υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης, να προσληφθούν από τη «Forthnet» όλοι οι «ενοικιαζόμενοι» εργαζόμενοι.

Χαιρετίζοντας τη συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία, το Συνδικάτο Εργαζομένων «Forthnet - Νetmed» και το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Νομού Αττικής σημειώνουν σε ανακοίνωση: «Ειδικότερα χαιρετίζουμε τη συμμετοχή συναδέλφων που απήργησαν για πρώτη φορά, στηρίζοντας την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης. Η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία δείχνει τη διάθεσή τους να αγωνιστούν για το δικαίωμά μας στη δουλειά, την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους που απολύθηκαν. Δείχνει τη συσπείρωση και τη δυναμική του οργανωμένου αγώνα κόντρα στους μηχανισμούς και τα τσιράκια της εργοδοσίας, που δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά».

Καταγγέλλουν ακόμα ότι τις μέρες της απεργίας στελέχη της επιχείρησης «πήγαιναν από κτίριο σε κτίριο προσπαθώντας να γκρουπάρουν τους εργαζόμενους ενάντια στο σωματείο και την περιφρούρηση της απεργίας. Προϊστάμενοι που μπροστά στις εισόδους τρομοκρατούσαν τους εργαζόμενους. Ακόμη και ότι "θα καταρρεύσει ο ελληνικός τουρισμός" λόγω της απεργίας ακούστηκε!».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Δεν τρομοκρατούμαστε! Δύναμή μας η ενότητα και ο οργανωμένος αγώνας. Δύναμή μας η στήριξη και η αλληλεγγύη του ταξικού εργατικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, αλλά ακόμη και συνδικάτων από το εξωτερικό που με τα μηνύματά τους μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο. Δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για ανάκληση των απολύσεων, ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης, υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εργαζομένους του ομίλου χωρίς διαχωρισμούς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ