Τρίτη 7 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
φωτό 1

Πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, ο συνάδελφος και συναγωνιστής ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ενεργό μέλος του Συλλόγου μας. O Χρήστος Παπαχριστοδούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943. Στα έντεκά του χρόνια τραυματίστηκε από γερμανική χειροβομβίδα - απομεινάρι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ από τα νεανικά του χρόνια και συνδικαλιστής στη ΔΕΗ. Αγωνιζόταν, υποστηρίζοντας τις γραμμές του Κόμματος, έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ, σαν ελάχιστο φόρο τιμής, αντί στεφάνου, προσφέρει 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του.

***

Στη μνήμη του θείου μου ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΟΒΑΝΗ, παλιού αγωνιστή και οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καρλοβάσου Σάμου.

Η ανιψιά του, Κατερίνα

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, για τα δύο χρόνια από το θάνατό του, προσφορά στο ΚΚΕ 100 ευρώ, από τη γυναίκα του Μαίρη και από την κόρη του Δάφνη.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΜΑΛΛΗ ΑΝΤΩΝΗ, αγωνιστή του ναυτεργατικού κινήματος, που «έφυγε» πλήρης ημερών τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Κοκκινάκης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΛΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΛΛΗΣ

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ