Τετάρτη 20 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αθηναϊκές πρεμιέρες

«Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» στο θέατρο «Παρκ»
«Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» στο θέατρο «Παρκ»
Αυλαία σηκώνουν αύριο δύο θέατρα. Το «Παρκ» και το «Λαμπέτη». Το «Παρκ» ανεβάζει το έργο «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου, σε διασκευή - σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, σκηνικά Ρένας Γεωργιάδου, επιμέλεια μουσικής Γιώργου Θεοδοσιάδη. Παίζουν: Βασίλης Τσιβιλίκας, Βίκυ Κουλιανού, Παύλος Ορκόπουλος, Ιλιάδα Λαμπρίδου, Οδυσσέας Σταμούλης, Θανάσης Βισκαρουδάκης, Γιώργος Χαλεπλής, Γιώργος Χαδίνης, Γιώργος Λαμπάτος, Νικόλ Κοκκίνου, Ζωή Ναλμπάντη, Σούλα Διακάτου, Μαριάννα Λουκάκη, Ελένη Μιχαηλίδου, Μαρία Συκιανάκη.

Το δημοφιλές έργο των Σακελλάριου - Γιαννακόπουλου μιλά για τις απιστίες. Ο σύζυγος πάει συχνά για «επαγγελματικά ταξίδια», με τη... Λολότα. Η σύζυγος τον υποψιάζεται και δέχεται την πρόταση ενός νεαρού και φεύγει μαζί του για την ειδυλλιακή Θυμαριά. Ομως, από σατανική σύμπτωση, τα δύο ζευγάρια ξεμένουν στο ίδιο χωριουδάκι και τότε αρχίζουν τα προβλήματα.

  • Στο «Λαμπέτη» ανεβαίνει το «Χαίρω πολύ» του Μπιλ Μάνχοφ, σε μετάφραση - σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού, σκηνικά - κοστούμια Χριστίνας Κωστέα, μουσική επιμέλεια Ιάκωβου Δρόσου. Παίζουν: Στράτος Τζώρτζογλου και Δήμητρα Ματσούκα. Πρόκειται για κωμωδία που συνταιριάζει την τρυφερότητα με την αγριότητα, μέσα από το μυστήριο του έρωτα. Δυο άνθρωποι με διαφορετική καθημερινότητα, άλλες αξίες και, εκ πρώτης όψεως, άλλο προορισμό. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη αλλά και οι αστείες καταστάσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ