Τετάρτη 20 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
Σκοτώθηκε εργάτης του ΟΣΕ

Τραγικό θάνατο βρήκε χτες ο 50χρονος εργάτης του ΟΣΕ Κωνσταντίνος Βογιατζής, όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας του στη γέφυρα της Μέστης, παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας (ΣΣΒΕ) σημειώνει σε ανακοίνωσή του για το εργατικό δυστύχημα ότι έχει «κατ' επανάληψη καταγγείλει στη διοίκηση του ΟΣΕ το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι καθημερινά με αυτοθυσία εκτελούν τα καθήκοντά τους».

Σημειώνει ακόμη: «Η συνεχιζόμενη πολιτική πίεσης προς τους εργαζόμενους, από πλευράς της διοίκησης του ΟΣΕ, είχε σήμερα σαν αποτέλεσμα, οι σιδηροδρομικοί να θρηνούν έναν ακόμη συνάδελφο εργάτη γραμμής, που ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του πάνω στη Γέφυρα της Μέστης, χωρίς να υπάρχει το ανάλογο προσωπικό της ομάδας γραμμής και χωρίς να παρθούν τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας από τον ΟΣΕ, πέρασε το τρένο και τον παρέσυρε θανάσιμα».

Ο ΣΣΒΕ δηλώνει στη διοίκηση του ΟΣΕ ότι οι εργαζόμενοι σιδηροδρομικοί δε θα επιτρέψουν τον άδικο χαμό και άλλων συναδέλφων και, τέλος, ζητάει να παρθούν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια τραγικά γεγονότα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ