Σάββατο 18 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΠΑΣΚΕΤ
Επιστροφή στη δράση

Μετά από 15ήμερη διακοπή (τελικός Κυπέλλου, αργία του Πάσχα) το πρωτάθλημα της Α1 επιστρέφει ξανά στη δράση με τη ...λειψή 23η αγωνιστική. Από τη συγκεκριμένη απουσιάζουν οι αγώνες των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κόντρα σε Πανιώνιο (εντός) και Αρη (εκτός), λόγω των υποχρεώσεων των αιωνίων στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Ετσι το ενδιαφέρον στην αγωνιστική μεταφέρεται στο ντέρμπι της ουράς μεταξύ του Πανελευσινιακού και Κόροιβου Αμαλιάδας, που θα κρίνει πολλά για την (ουσιαστικά) δεύτερη θέση (αφού ο Πανιώνιος δεν προλαβαίνει) που οδηγεί στην Α2.

Στα ψηλά σκαλοπάτια ξεχωρίζει η δοκιμασία του 3ου της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, στην Κηφισιά, με τον Δικέφαλο να μην έχει περιθώρια απωλειών για το στόχο του τρίτου σκαλοπατιού. Διπλό ενδιαφέρον, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό, έχει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, αφού η Ενωση θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Ο αγώνας έχει και συναισθηματική σημασία καθώς η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 10 προς τιμήν του παλιού παίκτη της Γ. Αμερικάνου, που πριν 2 χρόνια έφυγε από τη ζωή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ (ώρα έναρξης 17.00): Πανελευσινιακός - Κόροιβος (NS1), ΑΕΚ - Τρίκαλα (ΟΤΕ Sports 3), Kηφισιά - ΠΑΟΚ (ΝS2) Aπόλλων Πάτρας - ΚΑΟΔ (NS2), Kολοσσός Ρόδου - Ρέθυμνο (ΝS2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ