Τρίτη 21 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Πρωτοβουλίες μπροστά στην απεργία της 1ης Μάη

Κορυφώνεται η δραστηριότητα με εκδηλώσεις, συσκέψεις και στάσεις εργασίας

Πρόγραμμα δράσης για την προετοιμασία της απεργίας της 1ης Μάη και των συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ αποφασίζουν και υλοποιούν Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία.

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας κήρυξε στάσεις εργασίας μιας ώρας, την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30/4, προκειμένου να αξιοποιηθούν από τα σωματεία για εκδηλώσεις σε τόπους δουλειάς. Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26/4 θα γίνουν ποδοσφαιρικοί αγώνες 5Χ5 με ομάδες από σωματεία, εργαζόμενους και σχολές μαθητείας, ενώ την Πέμπτη, 30/4, στις 8.30 μ.μ., προβολή ταινίας στα γραφεία του.

Δίωρες στάσεις εργασίας για την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30/4 έχει κηρύξει και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου. Την Πέμπτη 30/4, στις 7 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση για τη νεολαία στα γραφεία του και στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία έκθεση φωτογραφίας και προβολή DVD. Την Παρασκευή 1η Μάη, στις 9.30 μ.μ. θα παρουσιάσει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι και στον Β. Τσιτσάνη. Επίσης:

Αύριο, Τετάρτη

  • Σύσκεψη οργανώνει το κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β, Σύνταγμα, πίσω από την Μητρόπολη).

Πέμπτη 23/4

  • Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΠΡΝ πραγματοποιούν εκδήλωση, με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια στους χώρους δουλειάς» στις 10.30 π.μ. στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ.
  • Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί σε εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στο Δημαρχείο Καρλοβάσου.
  • Η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη, στις 6.30 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη (πίσω από την πλατεία Καπνεργάτη).

Σάββατο 25/4

  • Σε εκδήλωση με θέμα «Από την Πρωτομαγιά του Σικάγο, στην Πρωτομαγιά του '36, του '44 και του 2015» καλούν οι μαθητές και οι καθηγητές του Λαϊκού Διδασκαλείου της Λαϊκής Επιτροπής Αιγάλεω, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ελλης και Ανδριανουπόλεως).
  • Σύσκεψη οργανώνει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, στις 10 π.μ., στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος).

Τετάρτη 29/4

  • Η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής οργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας (Πατησίων 252).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ