Τετάρτη 22 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Το Σάββατο τα εγκαίνια για το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Το κτίριο όπου θα λειτουργήσει το Στέκι της ΚΝΕ
Το κτίριο όπου θα λειτουργήσει το Στέκι της ΚΝΕ
Το Σάββατο 25 Απρίλη, στις 18.30, το ΚΣ της ΚΝΕ εγκαινιάζει το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 36, Βικτώρια). Στα εγκαίνια, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ θα λειτουργεί σαν πολυχώρος - πολιτιστικό εργαστήρι. Αποτελεί μία νέα αφετηρία και συνέχεια της πολύχρονης και πολύπλευρης παρέμβασης, με στόχο την ανάπτυξη πολιτιστικής δραστηριότητας και καλλιτεχνικής δημιουργίας, την ανάδειξη νέου προοδευτικού καλλιτεχνικού έργου, την προώθηση του μορφωτικού ρεύματος ευρύτερα στη νεολαία.

Οι ομάδες εθελοντικής εργασίας και προσφοράς που έχουν συγκροτηθεί από μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ βάζουν τις τελευταίες πινελιές, για να είναι όλα έτοιμα μπροστά στα εγκαίνια. Με ενθουσιασμό και μεράκι διαμορφώνονται οι χώροι, για να γίνουν κατάλληλοι και αξιοποιήσιμοι! Στο Στέκι υπάρχουν χώροι για τη φιλοξενία θεατρικών και χορευτικών ομάδων και την παρουσίαση μικρών εκδηλώσεων, όπως και εκθέσεων, στούντιο για πρόβες και ηχογραφήσεις για μουσικά σύνολα και μουσικές ομάδες, χώρος για τις εικαστικές τέχνες, αίθουσα σεμιναρίων και διαλέξεων με βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη, που στην πορεία θα εμπλουτιστούν περαιτέρω, βεστιάριο των θεατρικών και χορευτικών ομάδων, χώρος αφιερωμένος στις πολύμορφες δραστηριότητες των μικρότερων ηλικιών.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα, η έμφαση θα δοθεί στη φιλοξενία των πολιτιστικών ομάδων της ΚΝΕ, αλλά και άλλων, που θα ασχοληθούν με την προετοιμασία του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ορισμένες εκδηλώσεις που θα εντάσσονται σε αυτή την προσπάθεια. Το πρόγραμμα αυτών των εκδηλώσεων ήδη έχει διαμορφωθεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ