Παρασκευή 8 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Μπλόκαραν συνεδρίαση για τα ταμειακά διαθέσιμα του ΝΑΤ

Από τη χτεσινή παρέμβαση
Από τη χτεσινή παρέμβαση
Την αντίθεση των συνταξιούχων στη μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του ΝΑΤ στην Τράπεζα της Ελλάδας, εξέφρασε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ (ΠΕΣ - ΝΑΤ). Με παρέμβαση, χτες το πρωί, κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ του ΝΑΤ, κάλεσαν τα μέλη του να μη λάβουν καμιά απόφαση που να διευκολύνει τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των ασφαλισμένων. Κάτω από τις αντιδράσεις, η συνεδρίαση τελικά αναβλήθηκε.

Η ΠΕΣ - ΝΑΤ σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της, τη στάση του, διορισμένου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πρόεδρου του ΝΑΤ, Ανδρέα Κομματά, που προκειμένου να υπηρετήσει τις αντιλαϊκές κυβερνητικές επιλογές «χαρακτήρισε "πραγματάκι" την υφαρπαγή των αποθεματικών του ΝΑΤ, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των παρευρισκομένων εκπροσώπων των συνταξιούχων».

Η αντιπροσωπεία της ΠΕΣ - ΝΑΤ κάλεσε τους ναυτεργάτες να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την αποτροπή της επιχειρούμενης ληστείας των τελευταίων αποθεματικών που έχουν απομείνει στο ΝΑΤ μετά το «κούρεμα», την ελλιπή χρηματοδότηση, την εισφοροαπαλλαγή και εισφοροδιαφυγή των εφοπλιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ