Πέμπτη 21 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Κεφάλι» ο ΠΑΟ... μοιρασιά στο Περιστέρι

«Κεφάλι» στη βαθμολογία με το «καλημέρα» της έναρξης των πλέι οφ στη Super League, που θα κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη νέα σεζόν, πήρε ο Παναθηναϊκός μετά το επιβλητικό ξεκίνημα που έκανε στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα. Αντίθετα, στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν τους βαθμούς με κάπως πιο κερδισμένο πάντως τον πρώτο.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους του επικρατώντας με 4-0 μετά από σπουδαία εμφάνιση. Με κορυφαίο τον Καρέλη, που σημείωσε δύο τέρματα (45', 56'), και λειτουργώντας άψογα αμυντικά, οι «πράσινοι» έδειξαν ανεπηρέαστοι από την πολυήμερη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έκαναν επίδειξη δύναμης ενόψει της συνέχειας και του στόχου της πρώτης θέσης στη διαδικασία που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν οι Σίντεφελντ (26') και Μπεργκ (84'). Αντίθετα, οι γηπεδούχοι φάνηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και υπέστησαν την πρώτη εντός έδρας ήττα για φέτος.

Στο Περιστέρι για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης μένοντας στο 1-1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό. Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος αφού και οι δυο ομάδες εκτός των τερμάτων που πέτυχαν έχασαν και αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Το σκορ άνοιξε ο Ατρόμητος με τον Αγκουαζί στο 7' για να ισοφαρίσει ο Δικέφαλος με τον Περέιρα στο 32'. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναθηναϊκός 5, ΠΑΟΚ 3, Ατρόμητος 1, Αστέρας Τρίπολης 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ