Σάββατο 6 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Χωρίς ανάπαυλα οι προετοιμασίες για τις 11 Ιούνη

Νέες αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια προστίθενται καθημερινά, αγγίζοντας πλέον τις 500

Με τις αποφάσεις σωματείων και φορέων να αγγίζουν πλέον τις 500, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ εντείνουν τις προσπάθειες για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 11 Ιούνη σε όλη τη χώρα. Στην Αττική, το συλλαλητήριο θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Στις νέες αποφάσεις προστέθηκαν οι εξής: Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Μεσσαράς Ηρακλείου Κρήτης «Η ΦΑΙΣΤΟΣ», ΕΛΜΕ Ζακύνθου, Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ, Σύλλογοι Εργαζομένων σε ΔΕΥΑ Λιβαδειάς και Λαμίας, Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης, Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Νομού Αττικής, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας, Σωματείο Νέων Τεχνολογιών και Τηλεπικοινωνιών Νομού Αχαΐας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».

Επίσης, επτά σωματεία από το χώρο της Υγείας και συγκεκριμένα, τα Σωματεία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία Δρομοκαΐτειο, Αλεξάνδρας, Αγιος Σάββας, Αγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης, Καλαμάτας, ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Μηχανικής.

Τέλος, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λιβαδειάς, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Βοιωτίας και οι Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ Ανατολικών Συνοικιών Δήμου Ηρακλείου, Νότιων Συνοικιών Δήμου Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Μοιρών.

Σε Γενικές Συνελεύσεις προχωρούν τα παρακάτω, ανάμεσα σε άλλα, σωματεία: Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος, Ποτών και Τροφίμων, Κυριακή 7/6, στις 10.30 π.μ., στο ΕΚΑ. Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Κυριακή 7/6, στις 10 π.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β). Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας, Τρίτη 9/6, στις 7 μ.μ, στα γραφεία του (Αριστοτέλους 11 - 15). Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση νομού Αττικής «Ο Βύρων», Κυριακή 7/6, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του σωματείου επισιτισμού (Γλάδστονος 3, Στοά Φέξη).

Για την προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας διοργανώνει πικετοφορία σήμερα, Σάββατο, στις 11 π.μ., στην πλατεία Δαβάκη. Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα περιοδειών και συγκεντρώσεων με στελέχη της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ σε χώρους δουλειάς, με περιοδεία την Τρίτη 9/6 στην επιχείρηση «Τσακίρης».

Στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζονται οι εξής περιοδείες:

  • Σήμερα, Σάββατο 6/6: MIKEL, ΟΝΕ SALONICA MALL.
  • Δευτέρα 8/6: Επισιτιστικά καταστήματα στα Λαδάδικα και στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
  • Τρίτη 9/6: Επισιτιστικές αλυσίδες στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Καταγγελία για τον δήμαρχο Αθήνας

Σε αφισοκυνηγό του ΠΑΜΕ έχει μετατραπεί ο δήμαρχος Αθήνας, Γ. Καμίνης, όπως καταγγέλλει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, αφού κατεβάζει τα προπαγανδιστικά υλικά για το συλλαλητήριο.

«Ο Δήμαρχος Αθήνας και με τον τρόπο αυτό υπερασπίζεται την αντιλαϊκή πολιτική, το νέο μνημόνιο που έρχεται. Ταυτίζεται πλήρως με την κυβέρνηση, την ΕΕ και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι είναι υπάκουος υπάλληλός τους», σημειώνει το ΠΑΜΕ και καλεί «την εργατική τάξη της Αθήνας και τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες και να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ