Κυριακή 14 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα Παίδων - Κορασίδων από τη Θεσσαλία (όπως είναι γνωστό εφέτος στη Θεσσαλία δε διοργανώθηκαν προκριματικοί αγώνες για τα Πανελλήνια Ατομικά <8 έως 16 χρόνων) προκειμένου να αγωνισθούν οι αθλητές-τριες της περιοχής στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στο Ρίο της Αχαΐας από 26 Ιούνη μέχρι 2 Ιούλη 2015.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται (χωρίς την υποχρέωση καταβολής παραβόλου) απευθείας από τους ενδιαφερόμενους στην ΕΣΟ (info@chessfed.gr).

  • ΣΤΟ 7ο ΕΑΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ του ΣΟΝ Φιλαδέλφειας είχε προηγηθεί - μετά τον 5ο γύρο - ο 12χρονος (Αρ. Μητρώου ΕΣΟ 41836) Λουκίσας Δημήτρης (ΕΛΟ 1513) του ΔΚΠ Ανω Λιοσίων με 4,5β. Στις θέσεις 2.-4. ισοβαθμούσαν οι Σερετάκης Νικ. (2191) του ΣΟΝΦ, Σοκορέλης Γιαν. (1599) του ΑΣ Αιγυπτιωτών και Σπυρόπουλος Παν. όλοι με 4β.

Οι ομάδες του ΣΟΝΦ (6 στον αριθμό) αγωνίστηκαν: Αναπτυξιακό Κύπελλο Παίδων (και η Α' ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση), στα Πρωταθλήματα Βετεράνων και Γυναικών Αττικής, στο Κύπελλο Αττικής και η πρώτη ομάδα στον Προκρ. Ομιλο Α' Εθνικής, όπου προκρίθηκε για την τελική φάση του 43ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α' Εθνικής Κατηγορίας. Ηδη η σύνθεση της αποστολής που θα αγωνισθεί στην Πάτρα από τις 3 έως 8 Ιούλη είναι έτοιμη και φιλοξενεί (για 2η φορά στη μεγάλη κατηγορία) σε μια καλή εμφάνιση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ