Τρίτη 16 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φασιστοειδές πυροβόλησε στον αέρα

Φασιστοειδές, που είχε στην κατοχή του όπλο καθότι φέρεται να είναι φύλακας γραφείων της Χρυσής Αυγής, πυροβόλησε έξι φορές στον αέρα το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να αποφύγει επίθεση αγνώστων στη συμβολή των οδών Σκιάθου και Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια μοτοπορείας αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών προς τον Ασπρόπυργο, εντόπισαν το εν λόγω φασιστοειδές και κινήθηκαν εναντίον του. Τότε ο 38χρονος, χωρίς καν να το σκεφτεί, έβγαλε το όπλο και προσπαθώντας να τραπεί σε φυγή, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής, προσήγαγαν 14 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο «αντιεξουσιαστές» αλλά και ο «πιστολέρο».

Η μοτοπορεία συνεχίστηκε προς τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, όπου σημειώθηκε προ ημερών το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις εργαζόμενους και σύμφωνα με πληροφορίες φτάνοντας στα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε δεύτερη συμπλοκή, καθώς 30 μέλη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης βρίσκονταν στο σημείο. Εκεί σημειώθηκε η δεύτερη συμπλοκή, με άνδρες των ΜΑΤ να επεμβαίνουν καθυστερημένα. Από την επέμβαση υπήρξε μία σύλληψη φασιστοειδούς, ενώ λίγο αργότερα άγνωστοι επιτέθηκαν και κτύπησαν αστυνομικό της Τροχαίας, προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε περιπολικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ