Σάββατο 20 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
1οι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Στοχεύει... τελικό

Από τη σκοποβολή ήρθε η διάκριση όσον αφορά τα ατομικά αγωνίσματα για τις ελληνικές συμμετοχές στη χτεσινή μέρα των Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μπακού. Η Αννα Κορακάκη, στο αγώνισμα του πιστολιού από 25 μ., κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους σημερινούς ημιτελικούς του αγωνίσματος, όπου θα διεκδικήσει την είσοδό της στον τελικό. Η Ελληνίδα αθλήτρια, σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνισή της στους προκριματικούς των 10 μέτρων αεροβόλου, συγκέντρωσε 290 βαθμούς και με μια ανάλογη εμφάνιση σήμερα, η πρόκριση στον τελικό μοιάζει εφικτή.

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος κατάφερε να φθάσει μέχρι τους προημιτελικούς της κατηγορίας των 80 κ. αλλά εκεί ηττήθηκε από τον Κροάτη Βέντραν Γκόλετς με 15-11 στα σημεία. Μάλιστα, ήταν διπλά άτυχος καθώς ο Κροάτης δεν κατάφερε να φθάσει μέχρι τον τελικό και έτσι ο Γκόλτσιος έχασε την ευκαιρία του «ρεπεσάζ». Προηγουμένως ο Ελληνας αθλητής είχε κάνει σπουδαία εμφάνιση στον προκριματικό επικρατώντας με 10-5 του Βρετανού Μαχάμα Τσο, ο οποίος είναι το Νο3 του ταμπλό.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Στις «32» του ατομικού γυναικών στην τοξοβολία προκρίθηκε η Ευαγγελία Ψάρρα καθώς επικράτησε με 6-2 της Δανής Νατάσια Μπεχ στο γύρο των «64» και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει, αύριο Κυριακή το πρωί (09.23), την Ρωσίδα Κριστίνα Τιμοφέεβα.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Τη 14η θέση κατέλαβε η Βαρβάρα Φίλιου στον τελικό του σύνθετου ατομικού συγκεντρώνοντας 67.450 βαθμούς (16.950 στις κορύνες, 17.500 στην κορδέλα, 15.450 στο στεφάνι και 17.550 στην μπάλα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ