Τρίτη 30 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ»
Οδύσσεια - μια διασκευή του Ομηρικού Επους

Αύριο Τετάρτη ανεβαίνει η παράσταση

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Κατά των Ναρκωτικών, τα μέλη των Ομάδων Θεάτρου και Μουσικής της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας και της Ομάδας Δευτερογενούς Πρόληψης του προγράμματος απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» παρουσιάζουν αύριο Τετάρτη 1η Ιούλη, στις 20.00, στο χώρο του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» (Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής) τη θεατρική παράσταση «Οδύσσεια - μια διασκευή του Ομηρικού Επους».

Λίγα λόγια για το θεατρικό:

Οπως σημειώνεται στο κάλεσμα της παράστασης: «Η δημιουργική έκφραση στο ΚΕΘΕΑ "ΔΙΑΒΑΣΗ" είναι έμπνευση, ανθρώπινη επαφή, συναισθήματα, που ενισχύουν την αυτοεκτίμηση, τις σχέσεις και τη συλλογικότητα...».

Η παράσταση «Οδύσσεια» είναι μια διασκευή του Ομηρικού Επους. Οι μαθητές μιας τάξης, με αφορμή την Καβαφική Ιθάκη βιώνουν μέσω της φαντασίας τους τις περιπέτειες του Οδυσσέα. Μέσα από τη διάθεση του παιχνιδιού, οι μαθητές θα καταλάβουν τη σημασία του παιχνιδιού στη γνώση, τη σημασία να κάνουν φίλους και να ζουν τα πράγματα με όλες τις αισθήσεις, αντιμετωπίζοντας τους Κύκλωπες και τις Σειρήνες της ζωής κατά πρόσωπο. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης είναι πρωτότυπες συνθέσεις της ομάδας μουσικής, η οποία θα τα παίξει ζωντανά.

Την αφίσα της εκδήλωσης σχεδίασε η ομάδα Γραφιστικής των μελών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ