Πέμπτη 9 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Προδοσία» η μη υπογραφή συμφωνίας, λέει το «Ποτάμι»

«Η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει την πρότασή της που θα μας κρατήσει στην ΕΕ. Κάθε άλλη πράξη είναι προδοσία και θα αντιμετωπισθεί ως προδοσία από τον ελληνικό λαό», είπε χτες ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Στ. Θεοδωράκης.

Παραπέρα, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος, επέμεινε ότι «το Ποτάμι προσπαθεί για την εθνική συνεννόηση» και εξέφρασε την ελπίδα «η πρόταση που θα καταθέσει η ελληνική πλευρά (σ.σ: στους εταίρους ως νέο μνημόνιο) να βοηθά και να μην αφήνει κανένα παράθυρο ώστε να μας πουν κάποιοι την Κυριακή "Οχι"».

Πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε να σταθεροποιηθεί η χώρα. Δεν συμφωνούμε με ορισμένες απόψεις που ακούστηκαν σήμερα, να κάνουμε νέο δημοψήφισμα, να κάνουμε εκλογές, να κάνουμε συνεδρίαση στη Βουλή ή να καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Σημασία έχει ότι πρέπει η ελληνική πλευρά να ετοιμαστεί για να δώσει αύριο την πρόταση της στους Θεσμούς. Δεν μας ενδιαφέρει η κωλυσιεργία (...)

Το Ποτάμι δεν παίζει καθυστέρηση, ούτε βγάζει την ουρά του απ' έξω. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του, είναι εδώ για να μοιραστεί το κόστος αλλά και τις ευθύνες μιας τέτοια συμφωνίας, αρκεί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του να κάνουν τη μεγάλη κίνηση και να πει "ναι" στην παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή ζώνη, στην παραμονή της χώρας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια», συμπλήρωσε διαβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον πρωθυπουργό ότι θα βάλει πλάτη για να ψηφιστούν στη Βουλή συμφωνία και μέτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ