Παρασκευή 17 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΠΑΟΚ 2-1
Βρήκε ... ελπίδες στο φινάλε

Χάρις σε ένα γκολ του Μακ στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν και μείωσε το σκορ σε 2-1, ο ΠΑΟΚ κράτησε ζωντανές, ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα, τις ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Εuropa League παρά τη χτεσινή ήττα του στο Ζάγκρεμπ από την Λοκομοτίβα με 2-1 στον πρώτο αγώνα για τη β` φάση του θεσμού. Ο Δικέφαλος, αν και βρέθηκε αντιμέτωπος με αρκετούς μπελάδες, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 σκορ που το κρατούσαν μέχρι λίγο πριν το φινάλε πλέον έχει την τύχη στα χέρια του στο επόμενο παιχνίδι που ως γηπεδούχος καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Οι «ασπρόμαυροι», στην πρώτη τους επίσημη υποχρέωση, για τη νέα σεζόν, αν και έπαιξαν καλά κατά διαστήματα παρά το δύσκολο της περιόδου (ουσιαστικά εν μέσω προετοιμασίας), ωστόσο τα αμυντικά λάθη (κενά στον άξονα και στα πλάγια) και η αδυναμία να τελειώσουν τις φάσεις στην επίθεση οδήγησαν στην ήττα.

Η ελληνική ομάδα, αν και ξεκίνησε δυναμικά έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Μακ (6,21') είδε τη Λοκομοτίβα να ανοίγει πρώτη το σκορ χάρις στο τέρμα του Κόλαρ στο 30'. Οι χαμένες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν όπως αυτή του Κίτσιου στο 36' την ώρα που οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν για δεύτερη φορά στη λήξη του ημιχρόνου, χάρις στο τέρμα του Αντριάσεβιτς.

Στην επανάληψη, το ρεσιτάλ αστοχίας για τον Δικέφαλο συνεχίστηκε, με κυριότερες φάσεις τη διπλή στο 55' με τους Σαλπιγγίδη, Κίτσιου και στο 74' με τον Κάτσε. Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι με τον αέρα και του 2-0 και εκμεταλλευόμενοι την κούραση των αντιπάλων έγιναν και αυτοί αρκετές φορές απειλητικοί, απαντώντας στις ευκαιρίες με κυριότερες αυτές στο 75' και 76'με τους Μπεγκόνιο και Μίσιτς.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένγκα, Μπρούτσιτς, Λέκο, Αντριγιάσεβιτς, Μπέγκονια, Σόβσιτς (93' Τσάπαν), Κόλαρ (65' Ντόλεζαλ), Μάριτς (73' Μίσιτς).

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Μιγκέλ Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης (61' Μαντούρο), Κάτσε, Σκόνδρας (79' Ρατς), Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης (68' Μυστακίδης), Μακ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ