Σάββατο 18 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΚΛΗΡΩΣΗ
Βατή για Ατρόμητο, ΠΑΟΚ

Καλή θεωρείται η κλήρωση του Γ' γύρου των προκριματικών στο Γιουρόπα Λιγκ για τις ελληνικές ομάδες, τον Ατρόμητο που μπαίνει από αυτήν τη φάση στη διοργάνωση και τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση βέβαια που καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, από την οποία έχασε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα του Περιστερίου θα βρει απέναντί της είτε την ΑΙΚ Στοκχόλμης από τη Σουηδία, είτε τη Σιράκ από την Αρμενία, με τις περισσότερες πιθανότητες να επικεντρώνονται στη σουηδική ομάδα ν' αποτελέσει τον αντίπαλο, αφού έχει ήδη νικήσει με 2-0 στον πρώτο αγώνα. Σίγουρα η ΑΙΚ είναι μια έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σημειώνεται πως αυτή την περίοδο, οι σκανδιναβικές είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι οι ελληνικές, ωστόσο η ελληνική ομάδα δικαιούται να ελπίζει. Ο Ατρόμητος θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι.

Για τον ΠΑΟΚ, τα πράγματα, σε περίπτωση που βρεθεί στην επόμενη φάση, μοιάζουν βατά, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού της Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) με τη Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) με τις δύο ομάδες να θεωρούνται σαφώς στα μέτρα του Δικεφάλου. Ο Δικέφαλος θα έχει το ρόλο του οικοδεσπότη στον πρώτο αγώνα.

Σημειώνεται πως ο τρίτος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο θεσμό, ο Αστέρας Τρίπολης, έχει ήδη προκριθεί απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιούλη και οι ρεβάνς στις 6 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ