Τρίτη 21 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για τον Σωτήρη Πέτρουλα

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Σωτήρη Πέτρουλα διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ την Κυριακή 26/6, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Αρεόπολης.

Λεωφορεία τη μέρα της εκδήλωσης αναχωρούν για Αρεόπολη από:

  • Σπάρτη, 4.30 μ.μ., στάση Μουσείου,
  • Μολάους, 4.30 μ.μ. έξω από το Γενικό Νοσοκομείο.
Συλλήψεις στελεχών του ΚΚΕ που προπαγάνδιζαν την εκδήλωση

Η ΚΟ Λακωνίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη σύλληψη την Κυριακή 19/7 το πρωί των Δημήτρη Μαστρογιαννόπουλου και Δήμου Λεβεντάκη, μελών της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, ενώ έκαναν αφισοκόλληση στη Σπάρτη για την εκδήλωση τιμής στον Σωτήρη Πέτρουλα. Το επιχείρημα ήταν ότι δε διέθεταν άδεια από το Δήμο.

Σε ανακοίνωσή της, η Κομματική Οργάνωση σημειώνει πως «η προσαγωγή αυτή είναι ένδειξη του κλίματος αυταρχισμού που καλλιεργεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και είναι προϊόν των αντεργατικών - αντιλαϊκών μέτρων, τόσο των τωρινών, όσο και εκείνων που πάρθηκαν από τις κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά τα νέα μέτρα φέρνουν όξυνση της καταστολής και του αυταρχισμού.

Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση. Η τρομοκρατία δε θα περάσει. Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκοί άνθρωποι της περιοχής, να απαντήσουν με τη μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση του ΚΚΕ για να τιμήσουμε όλοι μαζί τον Σωτήρη Πέτρουλα την ερχόμενη Κυριακή στην Αρεόπολη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ