Τετάρτη 22 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πολύτιμη η συνεισφορά του στην ανάπτυξη της πάλης των Ελλήνων μεταναστών

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια του Εργατικού Συνδέσμου «Δημόκριτος» της Αυστραλίας

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για τα 80 χρόνια του Εργατικού Συνδέσμου «Δημόκριτος» (Μελβούρνη):

«Το ΚΚΕ απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό για τα 80 χρόνια αγωνιστικής δράσης του Εργατικού Συνδέσμου "Δημόκριτος" στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ο "Δημόκριτος" εδώ και 8 δεκαετίες έχει πολύτιμη συνεισφορά στην ανάπτυξη της πάλης των Ελλήνων εργαζομένων, μεταναστών, στην Αυστραλία για τα δικαιώματά τους. Ολα αυτά τα χρόνια συμβάλλει στη μαζικοποίηση των συνδικάτων και στον ταξικό προσανατολισμό τους, στην κοινή πάλη Ελλήνων κι άλλων μεταναστών με τους Αυστραλούς εργαζόμενους.

Ιστορικά, αποτέλεσε σταθερό στήριγμα, εξασφαλίζοντας την αλληλεγγύη για όλους τους μετανάστες, και σήμερα πρωτοστατεί στη στήριξη και την κινητοποίηση των νέων μεταναστών.

Πραγματικά, σε όλη αυτήν την πορεία αποτελεί αποκούμπι για τους Ελληνες μετανάστες, χώρο οργάνωσης και διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους σε σύγκρουση με το καθεστώς της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και την αντιλαϊκή πολιτική. Το ΚΚΕ εύχεται κάθε επιτυχία στους αγώνες του "Δημόκριτου"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ