Τρίτη 18 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2015 - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Το βάρος στη διόρθωση των λαθών

Με απολογισμό μία νίκη μία ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία της η εθνική ανδρών στο διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, όπου συμμετείχε στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ 2015. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον πρώτο του αγώνα επικράτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με 78-60, ωστόσο στη δεύτερη υποχρέωση με σαφώς πιο ανεβασμένο πήχη δυσκολίας γνώρισε την ήττα από την οικοδέσποινα Τουρκία με 73-64.

Μιλώντας για το δεύτερο παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης εστίασε στα λάθη των παικτών της ομάδας κυρίως στην επίθεση και την απώλεια των ριμπάουντ, ως στοιχεία που επέφεραν την ήττα. Ωστόσο, όπως επισήμανε, το τελευταίο που ενδιαφέρει σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτά της προετοιμασίας, είναι το αποτέλεσμα, καθώς εξήγησε ότι το κυριότερο είναι να βγουν τα συμπεράσματα προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη στη συνέχεια. Παράλληλα, εξήγησε πως ο στόχος μέχρι το τέλος της προετοιμασίας είναι να δημιουργηθεί ένα συμπαγές σύνολο.

Επόμενος σταθμός στην προετοιμασία της εθνικής είναι η συμμετοχή το διεθνές τουρνουά που θα γίνει στην Ξάνθη, με τη συμμετοχή παράλληλα και των Ρωσία, Τσεχία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη και που θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ