Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑοδηγήθηκαν, χτες το πρωί, οι επτά φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 67χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Υδρα και της ληστείας στο σπίτι του. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν, αν και αρνούνται τη συμμετοχή τους στην υπόθεση. Από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. διαρρεόταν πως έχουν στην κατοχή τους βίντεο που τους δείχνει να κινούνται γύρω από το σπίτι του θύματος αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα στο συγκεκριμένο σπίτι καθώς φέρεται να είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές και για ληστείες. Μάλιστα, δύο άτομα που αναζητούνται από την Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής, ενδέχεται να έχουν και τη λεία της ληστείας. Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως έγινε γνωστό από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 67χρονος άντρας ξυλοκοπήθηκε άγρια. Μάλιστα, επισημαίνεται πως ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός αλλά από τον ξυλοδαρμό είχε σπασμένα πλευρά και ρήξη σπλήνας.

ΤΗ ΣΟΡΟ ενός 52χρονου ανέσυραν από την παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, άνδρες του Λιμενικού Σώματος χτες το πρωί. Οπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας ήταν απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ως ύποπτοι της δολοφονίας ενός 71χρονου που έγινε στο σπίτι του τελευταίου στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχαν φιλική σχέση με το θύμα. Οταν όμως διέρρηξαν το σπίτι του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης εκείνος τους αναγνώρισε. Τότε τον ξυλοκόπησαν, πήραν μικρό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει στη διάθεσή της γενετικό υλικό από τους δράστες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ