Κυριακή 23 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σε Τούμπα, Αγρίνιο τα βλέμματα

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη ξεχωρίζει από το σημερινό κυρίως μέρος της 1ης αγωνιστικής

MotionTeam

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη ξεχωρίζει από το σημερινό κυρίως μέρος της 1ης αγωνιστικής
Ο αγώνας στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ξεχωρίζει από το σημερινό κυρίως πιάτο της 1ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας άνοιξε χτες σε τρία γήπεδα, ενώ θα κλείσει αύριο στο Αγρίνιο. Ο «Δικέφαλος» προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Μπρόντμπι με 5-0, που ουσιαστικά του δίνει το δικαίωμα να κλειδώσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στους ομίλους.

Ετσι στους «ασπρόμαυρους» θέλουν στο ποδαρικό του πρωταθλήματος να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να μην χαλάσουν το κλίμα, απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τούς έχει κάνει αρκετές ζημιές. Στην άλλη πλευρά, μετά την περσινή αξιόλογη πορεία στον β` γύρο που την έφερε μέχρι τα πρόθυρα να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη, η Ξάνθη φέτος ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη για την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Η καλή αρχή, με ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, είναι από τους βασικούς στόχους των Ακριτών.

Στο άλλο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, που όμως θα διεξαχθεί αύριο ρίχνοντας την αυλαία, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Στόχος των γηπεδούχων είναι να διατηρήσουν και φέτος την έδρα τους ως απόρθητο κάστρο, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουν τους λεγόμενους ισχυρούς. Στην άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός, μετά τις μέτριες εμφανίσεις στην Ευρώπη μέχρι τώρα, ψάχνει μέσω του πρωταθλήματος την ευκαιρία να δείξει μια καλή εικόνα.

Δύσκολο έργο έχει με το καλημέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό εκτός έδρας

Eurokinissi

Δύσκολο έργο έχει με το καλημέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό εκτός έδρας
Κατα τ' άλλα, τον πρώτο θεωρητικά λόγο έχει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να κάνει καλή αρχή στο σπίτι του, ενώ ο Ατρόμητος, μετά την καλή εμφάνιση παρά την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ, θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό ψάχνοντας το τρίποντο. Δυο ομάδες με κοινούς στόχους, η Βέροια και ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα τα πουν με το «καλημέρα» της διοργάνωσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Η ΤV

ΚΥΡΙΑΚΗ: Aτρόμητος - Λεβαδειακός (19.15 NS4), Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα (19.15 NS7), ΠΑΟΚ - Ξάνθη (19.15 NS2), Ολυμπιακός - Πανιώνιος (21.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Παναιτωλικός - Παναθηναϊκος (21.30 NS1).


ΜΠ. ΤΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ