Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Να συμβάλει και με την ψήφο του στην οργάνωση της πάλης για την ανατροπή, ενισχύοντας τη φωνή της αγωνιστικής συνέπειας, της αλήθειας, της πραγματικής διεξόδου, τη φωνή του ΚΚΕ, κάλεσε το λαό ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας χτες στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟ Αττικής στο Σύνταγμα. Η συγκέντρωση αποτέλεσε αφετηρία της προσπάθειας να φτάσει από σήμερα κιόλας σε κάθε λαϊκό σπίτι το κάλεσμα για εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Εργαζόμενοι, άνεργοι και νέοι, άνθρωποι των λαϊκών στρωμάτων έφτασαν στο Σύνταγμα από τέσσερις προσυγκεντρώσεις, με σημαίες και συνθήματα, όπως: «Μνημόνια κι απάτες σε βάρος του λαού, είναι η αριστερά του καπιταλισμού», «Τέρμα στα μνημόνια και την κοροϊδία, να πληρώσει τώρα η πλουτοκρατία», «Εξω απ' της Ευρώπης τη λυκοσυμμαχία, οργάνωση και αγώνας για άλλη εξουσία», «Το ανάστημά σου σήκωσε λαέ, τώρα αντεπίθεση με το ΚΚΕ».

«Τους δοκίμασες... Τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», έγραφε το σύνθημα στην εξέδρα της συγκέντρωσης, συνοψίζοντας το κάλεσμα των κομμουνιστών στο λαό να κάνει τον απολογισμό όσων έζησε τα προηγούμενα χρόνια και μήνες, να κρίνει με την πείρα του όσα ακούει και βλέπει σήμερα, να φτάσει στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ