Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Καλλιτεχνικό πρόγραμμα

Μετά την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη συγκέντρωση νεολαίας στο Θησείο, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Στη σκηνή θα ανέβει το ξεχωριστό δίδυμο String Demons. Οι String Demons είναι η Λυδία και ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης, οι οποίοι μόνο με ένα βιολί κι ένα βιολοντσέλο έχουν καταφέρει να διασκευάσουν πολλά κλασικά αγαπημένα κομμάτια, από παραδοσιακά και λαϊκά, μέχρι ροκ, δημιουργώντας διαφορετικά ακούσματα με υπέροχα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα KollektivA, οι οποίοι εκφράζουν με το δικό τους ηχητικό πρίσμα και τη δική τους ηχητική ταυτότητα αυτά που βιώνει η νεολαία σήμερα... Θα παρουσιάσουν δικά τους κομμάτια, αλλά και διασκευές γνωστών πολιτικών τραγουδιών από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Θέση στη σκηνή θα πάρει ο αγαπημένος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος γιορτάζει εφέτος και την 20χρονη παρουσία του στο τραγούδι και θα ταξιδέψει όλους όσοι παρευρεθούν σε γνωστούς και πολυτραγουδισμένους σκοπούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ