Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αύριο η πανθεσσαλική σύσκεψη των αγροτών

Κάλεσμα στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού να πάρουν μαζικά μέρος στην πανθεσσαλική - παναγροτική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Παλαμά, στην Καρδίτσα, απευθύνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα αιτήματα, για τα οποία παλεύει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και ο προγραμματισμός των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της μικρομεσαίας αγροτιάς για το επόμενο διάστημα.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα, ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ανάμεσα στα άλλα, σημείωσε: «Καλούμε όσους συναντηθήκαμε στα μπλόκα και τις άλλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις της αγροτιάς, όσους σκέφτηκαν αλλά δεν έκαναν το βήμα να συμμετέχουν στους αγώνες τα προηγούμενα χρόνια, όσους πλήττονται από τα νέα μέτρα και το μνημόνιο, να συνειδητοποιήσουν ότι δίνουμε αγώνα επιβίωσης για μας και τις οικογένειές μας και η μαζική συμμετοχή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει πιο αποτελεσματικός αυτός ο αγώνας.

Διανύουμε την προεκλογική περίοδο, όμως είναι σαφές πως όποια κυβέρνηση και να προκύψει από τις εκλογές θα εφαρμόσει το τρίτο Μνημόνιο, το οποίο ψηφίστηκε από 222 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού και το οποίο, σε συνάρτηση με την νέα ΚΑΠ, μας εξοντώνει. Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν πρέπει να ξεγελαστούν από απατηλές προεκλογικές υποσχέσεις για δήθεν "παράλληλα προγράμματα", ή "ισοδύναμα μέτρα". Ούτε πρέπει να εγκλωβιστούν σε ψεύτικα διλήμματα για "ευρώ ή δραχμή", αφού είτε με ευρώ είτε με δραχμή τα μνημόνια θα εφαρμόζονται και χιλιάδες μικρομεσαίοι θα ξεκληριστούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ