Τρίτη 3 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Πρασινίζει το κίτρινο»;

Δε χρειάστηκε να περιμένει και πάρα πολύ ο Ιμπραϊμ Κουτλάι... Από την πρώτη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ ο Τούρκος διεθνής έγινε αμέσως το... μήλον της έριδος για πολλές ομάδες (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ., ΠΑΦ Μπολόνια). Πάντως αυτή τη στιγμή πιο κοντά στον παίκτη φαίνεται ο Παναθηναϊκός, ιδιαίτερα μετά τη δήλωση του τεχνικού της ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που υποστήριξε ότι τέτοιος παίκτης τον βολεύει στα πλάνα του... Βέβαια, πολλοί λόγω των Αλβέρτη, Μποντίρογκα υποστήριξαν ότι το ενδιαφέρον ίσως να είναι μόνο ένα μέτρο πίεσης προς το Σέρβο, προκειμένου να μη ζητήσει μεγάλη αύξηση των αποδοχών του. Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Πάντως τα μεταγραφικά δε σταματάνε εδώ, αφού στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να σκέφτονται και λύσεις, όσον αφορά το κενό που ενδεχομένως να δημιουργηθεί από τη φυγή του Αντώνη Φώτση για το ΝΒΑ. Οι «πράσινοι» θα περιμένουν μέχρι τις 15 Ιούλη την απάντηση των «Βανκούβερ Γκρίζλις» αλλά ήδη το όνομα του Μιρσάντ Τουρκσάν ακούγεται έντονα. Μια πρώτη κρούση έγινε και για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο του Ηρακλή.

Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τον Ολυμπιακό, τόσο για τους παίκτες που θα φύγουν από την ομάδα, αλλά και για αυτούς που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους». Στα μεταγραφικά, δυσκολεύει η περίπτωση του Θοδωρή Παπαλουκά, ενώ όσον αφορά τους Αλφόνσο Φορντ και Τζέιμς Φόρεστ, οι δύο παίκτες βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων στο σύλλογο του Πειραιά. Ο Αλεξέι Ζεβροσένκο είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τα "ερυθρόλευκα", ενώ ο Γιάννης Γιαννούλης αν καταβάλει 50 εκατ. στον ΠΑΟΚ μένει ελεύθερος, κάτι που σίγουρα ευνοεί την εξέταση της περίπτωσής του από τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ. Αλυτο παραμένει το θέμα του προπονητή μετά τη διακριτικά αρνητική απάντηση του Λευτέρη Σούμποτιτς που θα συνεχίσει τελικά στον Πανιώνιο. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες προσφυγή πρόκειται να κάνει ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα παρά τις δηλώσεις για υπομονή μέχρι να μιλήσει με ανθρώπους της ΚΑΕ. Στον Ιταλό οφείλονται χρήματα και από την περσινή περίοδο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ