Κυριακή 8 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Να δικαστούν οι πραγματικοί εγκληματίες

Οι εγκληματίες που βομβάρδιζαν επί 78 ημερόνυχτα τη Γιουγκοσλαβία, θέλουνε και τα ρέστα, με το να δικάσουνε και τον πρόεδρο κ. Μιλόσεβιτς! Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο του ΝΑΤΟ, πρέπει να παρευρεθούν και να δικαστούν και καταδικαστούν σαν εγκληματίες πολέμου οι πραγματικοί εγκληματίες και δολοφόνοι του γιουγκοσλαβικού λαού και της Γιουγκοσλαβίας. Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι: Ο Μπιλ Κλίντον και η Μαντλίν Ολμπράιτ. Ο Τόνι Μπλερ, ο Κώστας Σημίτης που υπέγραψε και ενέκρινε τους βομβαρδισμούς και επέτρεψε να περάσουνε τα ΝΑΤΟικά στρατεύματα από ελληνικό έδαφος. Ο Χαβιέ Σολάνα, ο Ζακ Σιράκ, ο Ντ' Αλέμα και ο αιώνιος Γερμανός Γκ. Σρέντερ και όχι ο Μιλόσεβιτς που αποδείχτηκε πατριώτης.

Στην Αμερική κυβερνά η εγκληματικότητα! Λέω εγκληματικότητα γιατί εκεί μαζεύτηκαν από όλα τα σημεία της Γης όλοι οι εγκληματίες, οι φονιάδες και φυγόδικοι από τη δικαιοσύνη των κρατών τους. Σαν εγκληματίες, στη συνέχεια, εξόντωσαν όλες τις γηγενείς φυλές των Ινδιάνων. Και συνέχισαν και συνεχίζουνε να εξοντώνουνε. Παραδείγματα αμέτρητα: Κορέα, Βιετνάμ, Ελλάδα, Γρενάδα, Ιράκ, Χιλή, Ινδονησία και πάει λέγοντας...

Αυτοί όλοι, οι πιο πάνω που αναφέρω, αυτοί οι εγκληματίες πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες και όχι ο Μιλόσεβιτς που υπεράσπισε την πατρίδα του.


Στέφανος Παπαδόπουλος
ποιητής συγγραφέας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ