Κυριακή 4 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
φωτό 1

Στις 13 Ιούλη 2015 "έφυγε" στα 84 χρόνια της από κοντά μας η κυρία Καίτη (ΒΕΝΤΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ). Η κυρά-Καίτη ήταν μια αγωνίστρια της ζωής, αγαπούσε και βοηθούσε τους συνανθρώπους της, βάζοντας το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό. Πιστή οπαδός του Κόμματος, δεν στεκόταν στο επιφανειακό, αλλά έψαχνε να βρει τις αιτίες για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Στην μνήμη της, ο γιος της Γιάννης Βεντούρας, προσφέρει στην ΚΟ Μενιδίου του ΚΚΕ 1.000 ευρώ.

***

φωτό 1

Αγαπημένη ΚΩΣΤΟΥΛΑ (ΣΕΦΕΡΗ),

πέρασε ένας δύσκολος χρόνος, γεμάτος από την απουσία σου. Δεν σου είπα αντίο, ούτε θα μπορέσω ποτέ να σου πω. Γιατί πάντα θα βρίσκεσαι μαζί μας σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα, σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε φεστιβάλ, σε κάθε εκλογική μάχη, σε κάθε χτύπο της καρδιάς μας. Ετσι θα ήθελες και έτσι σου οφείλουμε.

Αντί μνημόσυνου, προσφέρω 100 ευρώ, μικρό φόρο τιμής στο αγαπημένο σου Κόμμα, το ΚΚΕ, που ήσουν πλάι του και ήταν πλάι σου έως τη στερνή στιγμή και για πάντα.

Η αδελφή σου

  • Στη μνήμη της αταλάντευτης και ακούραστης κομμουνίστριας ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Μαρία-Στέφανος

***

Ενας χρόνος πέρασε που έφυγε από κοντά μας η πολύτιμη συντρόφισσα μας και φίλη ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ, Γραμματέας τις Τ.Ε Ικαρίας του Κ.Κ.Ε.

Στην μνήμη της ο Σταμάτης Φιλιππής, η Κούλα και τα τρία τους παιδιά από τη Σάμο προσφέρουν 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Υγείας Σάμου του Κ.Κ.Ε.

***

φωτό 3

Ο Γιώργος Ξεκαλάκης, μετανάστης στη Ζυρίχη της Ελβετίας, προσφέρει, στη μνήμη των Ι. ΣΤΑΛΙΝ, Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ και ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ: 400 ευρώ στο ΚΚΕ, 300 ευρώ στην ΚΝΕ, 300 ευρώ στον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» και 500 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

φωτό 2

Με σεβασμό στη μνήμη των γονιών μου, ΜΑΡΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ (Μακρονησιώτη), προσφέρω 50 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ και 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» για το αξιοθαύμαστο έργο που προσφέρει.

Η κόρη τους Ευδοκία

***

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΚΑΡΥΩΤΗ και της γυναίκας του ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ο ανιψιός του Γιάννης Καρυώτης προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φαλάνης Λάρισας.

***

Η Χάιδω Κοντογιάννη - Γεροζήση και η Σεβαστή Τζόκα - Γεροζήση, στη μνήμη του πατέρα τους, ΘΩΜΑ ΓΕΡΟΖΗΣΗ και του θείου τους, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΡΟΖΗΣΗ, προσφέρουν στο Κόμμα 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιπποκράτη Λάρισας του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μου φίλης και συντρόφισσας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗ - ΜΠΟΡΑΝΤΑ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ευδοκία Διαμαντοπούλου

  • Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τη «φυγή» της πολυαγαπημένης συζύγου, μητέρας, νύφης, αδερφής, θείας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗ - ΜΠΟΡΑΝΤΑ θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη της, σύμφωνα με επιθυμία της, προσφέρουμε μικρή οικονομική βοήθεια για τα παιδιά - μαθητές των Παλαιστινίων, του προσφυγικού καταυλισμού Τζαμπαλίγια της Βόρειας Γάζας, που διασώθηκαν από τις δολοφονικές επιθέσεις που δέχτηκαν την 8η Ιούλη του 2014. Καλούμε συντρόφους, συγγενείς και φίλους μας, όσοι επιθυμούν, να προσφέρουν στη μνήμη της, μέσω του λογαριασμού της ΕΕΔΔΑ (Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, Ηπείρου 5 10433 Αθήνα. Τηλ.: 210.3813.052).

***

φωτό 1

Πριν από 11 χρόνια, στις 23 Σεπτέμβρη 2004, «έφυγε» από τη ζωή ο αξέχαστος αδελφός μου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΥΒΕΤΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του ήταν πιστός στα μεγάλα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. ΕΠΟΝίτης και μαθητής στην 7η τάξη Γυμνασίου, συμμετείχε στη μάχη του Σουφλίου, δίπλα στους άνδρες του ΕΛΑΣ, προσφέροντας ό,τι χρειάζονταν. Με εντολή του Κόμματος 4 ΕΠΟΝίτες, μαζί και ο αδελφός μου, ακινητοποίησαν τη γερμανική αμαξοστοιχία που μετέφερε ενισχύσεις απ' τη Θεσσαλονίκη στους Γερμανούς ναζί, τοποθετώντας τεράστιους κορμούς δέντρων πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή, έξω από το σταθμό. Η ΠΕΑΕΑ τους βράβευσε, αργότερα, με δίπλωμα και μετάλλιο ανδρείας.

ΓΟΥΒΕΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΟΥΒΕΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο αδελφός του, Μενέλαος Γουβέτας

***

φωτό 1

Στις 30 Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια χωρίς την αγαπημένη μας μητέρα και σύζυγο ΓΛΑΡΟΥ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ.

Στη μνήμη της, τα παιδιά της και ο σύζυγός της προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

***

φωτό 1

Στις 30 Μάρτη 2015 «έφυγε» - πλήρης ημερών - από κοντά μας, ο λατρεμένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΗΣΙΔΗΣ (Μητσάκος), γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1924. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και πιστός οπαδός του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία του πνοή. Από τα νεανικά του χρόνια εντάχθηκε στο ΚΚΕ και μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ υπερασπίστηκε τον αγώνα του λαού μας για λευτεριά και προκοπή. Τον αναζήτησαν προς εκτέλεση στο Μπλόκο της Καλογρέζας ενώ ήδη είχε ανέβει στο βουνό. Ως αντάρτης του ΕΛΑΣ έδρασε κυρίως στο Λιδορίκι και πήρε μέρος στη μάχη των Καρουτών, ενώ γι' αυτή του τη δράση εξορίστηκε για ένα χρόνο στην Ικαρία και τέσσερα χρόνια στη Μακρόνησο. Υπήρξε υποδειγματικός σύζυγος, τρυφερός πατέρας, πιστός φίλος και ένας σεμνός άνθρωπος της προσφοράς με ανιδιοτέλεια, με αστείρευτο χιούμορ και αφηγηματική δεινότητα, δίνοντας απλόχερα την αγάπη του σε όλους.

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Καλογρέζας, το ποσό των 50 ευρώ και στην ΚΟΒ Εμπορίου ακόμα 50 ευρώ. Σε ευχαριστούμε για όλα, θα σε σκεφτόμαστε πάντα.

Η σύζυγος: Μαρίκα

Τα παιδιά: Γιάννης - Μέμη, Δέσποινα - Χρήστος

Τα εγγόνια: Δημήτρης - Φοίβος - Αλκίνοος, Βαλεντίνα - Δημήτρης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του παππού μου ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, του επαναστάτη που μας άφησε τον Αύγουστο του 2015. Υπήρξε πολέμιος της κοινωνικής ανισότητας και αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην καταπολέμησή της, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Αυτό τον οδήγησε από τις φυλακές Θήβας, εξόριστο στη Γυάρο και τη Μακρόνησο, καθώς ούτε στις πιο σκοτεινές εποχές δεν υπέστειλε τη φωτογραφία του Αρη από το μαγαζί του... Ανυπότακτος μέχρι τα βαθιά γεράματά του, κατέβαινε στις διαδηλώσεις με τη μαγκούρα του παρά τα 96 χρόνια που βάραιναν τις πλάτες του. Βαθιά μορφωμένος μολονότι απόφοιτος της Δ' Δημοτικού, καθώς τα πανεπιστήμια φτιάχνουν ειδικότητες αλλά οι εμπειρίες προσωπικότητες... Χωρίς οικονομική περιουσία παρότι δούλεψε πολύ, γιατί την περιουσία του την επένδυσε στους ανθρώπους που, στην κηδεία του, έλεγαν πως χωρίς τον παππού δεν θα είχαν σπουδάσει. Οποτε έφευγα για την Αγγλία, του έλεγα «άντε παππού, σε 4 μήνες τα λέμε πάλι, να είσαι εδώ όταν γυρίσω, έτσι;». «Μην ανησυχείς, σου είπα ότι θα φθάσω τα 100»... Οποιος τον γνώρισε, κατάλαβε ότι ήταν ένας ξεχωριστός και ιδιαίτερος παππούς και γι' αυτό του είχα μεγάλη αδυναμία. Εφυγε γεμάτος αγάπη αλλά και προβληματισμένος με τα όσα συμβαίνουν, ήταν ένας καλός άνθρωπος. Μείνε ήσυχος, παππού, «οι ζευγάδες φεύγουν μωρέ! Η σπορά μένει...».

Τα παιδιά και τα εγγόνια του ακολουθούν την επιθυμία του παππού Οδυσσέα και προσφέρουν την τελευταία σύνταξή του, 300 ευρώ, στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ταμπουρίων και 200 ευρώ στο Παράρτημα Κερατσινίου - Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
***

Φωτο 1

Στις 15 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που «έφυγε» η αδελφή μου ΑΘΗΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και 31 χρόνια ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη μνήμη τους καθώς και στη μνήμη των γονέων μου προσφέρω 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Μελπομένη Σεβαστοπούλου

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αξέχαστου σ. Κ. ΚΑΠΠΟΥ, ο Νικήτας Χονδρούζης, από την ΚΟΒ Μίκρας Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, προσφέρει 30 ευρώ στο Κόμμα μας. Ο σ. Κάππος θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας, γιατί ήταν από εκείνους τους ξεχωριστούς κομμουνιστές που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, μια ολόκληρη γενιά.

***

φωτό 1

Πέρασαν δύο χρόνια χωρίς τον λεβέντη μας ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΛΚΕΡΙΔΗ. Δευτεροετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Βόλο, στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, οργανώθηκε στην ΚΝΕ στο Βόλο και πάλεψε με το πάθος, την ορμή και τον ενθουσιασμό της νιότης του για τα ιδανικά του ΚΚΕ και της εργατικής τάξης. Νικητής σε όλες τις μάχες που έδωσε, νικητής ακόμη και στην άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, μια μάχη που την έδωσε με θάρρος, υπομονή και πίστη, όπως αρμόζει σε έναν κομμουνιστή. «Εφυγε» σε ηλικία 21 ετών, αφήνοντας ένα απέραντο κενό.

Στη μνήμη του, οι γονείς του, Φαίδων και Βικτωρία Τηλκερίδη και η αδελφή του Αυγή προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
***

φωτό 1

Για τις σαράντα μέρες από το θάνατο της σ. ΣΟΦΙΑΣ ΤΣΑΜΑΪΔΗ προσφέρω στο Κόμμα μας 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Σμύρνης.

Μαρία Κάππου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, που απεβίωσε στις 22-8-2015, στη Νέα Χαραυγή Κοζάνης, η σύζυγός του Χριστίνα προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Κοζάνης του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη 2015, αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένο μας φίλο, συναγωνιστή και σύντροφο ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΙΑΝΟ.

Η σύντροφός του Δήμητρα, οι φίλοι του και οι συναγωνιστές του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 160 ευρώ. Ενισχύουμε το κόμμα που ο Νίκος στήριζε, πίστευε και αγωνίστηκε στο πλάι του σε όλη την πορεία της ζωής του, πεπεισμένοι, όπως και ο ίδιος, ότι ενισχύουμε τις ελπίδες του για την πραγμάτωση της κοινωνίας που ονειρεύτηκε.

***

φωτο 1

Στις 11 Σεπτέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» για το τελευταίο του ταξίδι ο σύζυγος, πατέρας, παππούς και σύντροφος ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1930 στις Χιονάδες Εβρου. Ανθρωπος με ακέραιο ήθος, εντάχθηκε από μικρή ηλικία στο ΔΣΕ και μετέπειτα έγινε ενεργό μέλος του ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης, 100 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, στο οποίο πίστεψε με αφοσίωση σε όλη του τη ζωή.

ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
Η σύζυγος Δέσποινα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και η δισέγγονή του

***

φωτο 1

Στις 11 Οκτώβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» ο σύντροφος ΧΑΡΗΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ, ο οποίος από πολύ νεαρή ηλικία αφιέρωσε τη ζωή του στο ΚΚΕ για την υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, με πίστη και αφοσίωση μέχρι το τέλος της ζωής του.

Πάντα ανταποκρίθηκε σε όποιο πόστο το Κόμμα είχε ανάγκη και σε όλες τις αποστολές που του ανατέθηκαν. Διακρινόταν για τη σεμνότητά του, την ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια.

Στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

Γιώργος Παπαδόπουλος

***

φωτο 1

Στις 9 Οκτώβρη συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατο του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη του ο γιος του προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

***

φωτό 1

Πριν από τρία χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΩΜΟΣ, Γραμματέας της ΚΟ Βελβεντού Κοζάνης και για πολλά χρόνια πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού.

Στη μνήμη του, οι σύντροφοι της ΚΟΒ Βελβεντού προσφέρουν στο Κόμμα 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της σ. ΣΟΦΙΑΣ ΧΙΝΗ - ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Αλίμου, 80 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ που τόσο αγάπησε και στήριξε.

Μιχαλάκος Παναγιώτης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΩΝΑ, με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Εβρου 300 ευρώ.

Η γυναίκα του Θεανώ, τα παιδιά του Απόστολος, Δημήτρης και η κουνιάδα του Νίκη

  • Επίσης, στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΩΝΑ, σ/φοι του από την Αλεξανδρούπολη προσφέρουν στο Κόμμα μας 350 ευρώ για τις ανάγκες του αγώνα.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
***

Στη μνήμη των γονέων μου ΘΕΟΔΟΣΗ ΒΙΖΓΑ (Ντόλιος) που πέθανε το 1990 σε ηλικία 85 ετών και της μητέρας μου ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ ΒΙΖΓΑ (Πελτέκη Μούκα) που πέθανε το 1996 σε ηλικία 88 ετών, προσφέρω 500 ευρώ στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν οπαδοί, μέσω της ΚΟ Φερών Εβρου.

Κώστας Βίζγας

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Εβρου, 50 ευρώ.

Η σύζυγος Βαΐτσα Παυλίδου

***

φωτο (2)

Στη μνήμη των αγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΓΚΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, με καταγωγή από τον Εβρο, συντρόφων και πατεράδων των παιδιών της, η αγωνίστρια Φανή Γκίτη προσφέρει 50 ευρώ για να δυναμώσει το Κόμμα μας το ΚΚΕ, μέσω της KOB Θέρμης. Η αγωνία της μάνας, και αυτή αγωνίστρια του ΔΣΕ, είναι να μάθουν τα παιδιά της για τον αγώνα των πατεράδων που δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν. Και όπως λέει η μάνα, να ξέρουν τουλάχιστον την ιστορία και τον αγώνα τους. Να ξέρουν πως οι πατεράδες τους ήταν ήρωες στον δίκαιο αγώνα. Αυτά θέλει να προλάβει να πει η αγωνίστρια Φανή στα παιδιά της. Καλή επιτυχία στον αγώνα μας.

Γκίτη Φανή, Θεσσαλονίκη.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αποστόλης-Καίτη


ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΙΩΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΙΩΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

Δημήτρης Κρεωνάς
Δημήτρης Κρεωνάς

ΚΟΥΛΑ ΓΛΑΡΟΥ -ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ
ΚΟΥΛΑ ΓΛΑΡΟΥ -ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΡΙΤΣΗ - ΜΠΟΡΑΝΤΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΡΙΤΣΗ - ΜΠΟΡΑΝΤΑ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ

ΓΚΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΚΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΤΣΑΜΑΪΔΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΑΜΑΪΔΗ ΣΟΦΙΑ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΗΣΙΔΗΣ (ΜΗΤΣΑΚΟΣ)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΗΣΙΔΗΣ (ΜΗΤΣΑΚΟΣ)

Σοφία (Φούλη) Μιχαλάκου - Χίνη
Σοφία (Φούλη) Μιχαλάκου - Χίνη

ΒΕΝΤΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΒΕΝΤΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ