Τετάρτη 14 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τον άδικο χαμό του παιδιού μου και συντρόφου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, που οδηγήθηκε σαν πρόβατο επί σφαγή καθώς τον έστειλαν ολομόναχο 4 το πρωί με συνθήκες μηδενικής ορατότητας να συνεχίσει στο βυθό τις εργασίες ανέλκυσης ναυαγισμένου βυθόκαρου στο λιμάνι της Ρόδου χωρίς επίβλεψη λιμενικών αρχών και πολλές ακόμα παραβάσεις, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις λίγες μέρες που είχε πάρει άδεια μαθητευόμενου δύτη. Ο Στέφανος ήταν από 8 χρόνων στους πρωτοπόρους και από 14 χρόνων στην ΚΝΕ, παλεύοντας και αγωνιζόμενος για μια καλύτερη κοινωνία.

Εις μνήμη του πατέρα μου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών στις 12.2.2005 οπαδού του ΚΚΕ. Και στη μνήμη της μητέρας μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, επίσης οπαδού του ΚΚΕ που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών στις 4.10.2003, προσφέρω 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Καραμανλής Αρτέμης

***

Η παρέα των φίλων και συντρόφων που συναντήθηκε ένα χρόνο από την απώλεια του αγαπημένου συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρει, στη μνήμη του, 160 ευρώ στο Κόμμα.

Αθηνά, Αλέκος, Απόστολος, Χρήστος Τ., Μαριάννα, Κώστας, Νίκος, Σπύρος, Μαριάνθη

***

Πέρασαν 40 μέρες από το θάνατο της ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΜΑΪΔΗ.

Στη μνήμη της προσφέρω 30 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ηρακλείου Αττικής.

Σεραφείμ Χατζής

***

Στις 7/10/2015 «έφυγε» η συντρόφισσα ΖΗΝΟΒΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, τιμώντας τον τίτλο του κομματικού μέλους του ΚΚΕ μέχρι που έκλεισε τα μάτια της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως από τα παιδικά μου, σχεδόν, χρόνια ήταν αυτή που μαζί με τον πατέρα της, βετεράνο του ΕΑΜικού κινήματος, μου μάθαιναν τα πρώτα μου «κόκκινα γράμματα» στο μεγάλο σχολειό της πάλης για μια κοινωνία χωρίς την αλυσίδα της ταξικής εκμετάλλευσης, πάντα με το ΚΟΜΜΑ μπροστά. Εύχομαι στους οικείους της, τον σ. Νίκο και την σ. Ειρήνη και στην Μαρία, να την θυμούνται πάντα.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Στη μνήμη της προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΘΕΛ.

Ο ξάδερφός της, Δημ. Σολωμός


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ