Κυριακή 25 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΖΕΓΚΙΝΗ προσφέρω στο ΚΕ 1.000 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Η συντρόφισσά του, Ειρήνη Ζεγκίνη.

***

φωτό 1

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ (φωτ.), αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ καταγόταν από το Φύλλο Καρδίτσας. Στο ΔΣΕ υπηρέτησε στο Ιππικό του Γαζή. Μας «έφυγε» πριν από δεκαέξι χρόνια.

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ μαχητής του ΔΣΕ καταγόταν από το Λεοντάρι Καρδίτσας. Επεσε κατά τις επιχειρήσεις στο Βίτσι, το 1949.

Στη μνήμη τους, τα αδέλφια τους, Βαγγέλης Ζαφειρίου και Περσεφόνη Ευθυμίου - Ζαφειρίου προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μπραχαμίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη και για την ονομαστική γιορτή του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΗΚΑ προσφέρω στο «Ρ» 30 ευρώ για ενίσχυσή του στις πιο δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας.

Ιουλία Ζήκα

***

φωτό 1

Εντεκα χρόνια χωρίς εσένα, στη μνήμη και για τη γιορτή σου, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ μια μικρή προσφορά στην ελπίδα, στην αλήθεια, στο δίκιο για να μπορώ να συνεχίσω στον αγώνα της ζωής...

Αφροδίτη Ντομόρα

***

Σήμερα 25/10 συμπληρώνονται 2 χρονιά που «έφυγε» από κοντά μας ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΛΟΘΑΣ, πολιτικός πρόσφυγας και απόγονος αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης (ΔΣΕ).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΚΑΣ
Η σύζυγος και ο γιος του προφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ του οποίου έμεινε πιστός φίλος και οπαδός μέχρι το τέλος της ζωής του, μέσω της ΚΟΒ Σταθμού της ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στις 29 Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΣΙΚΑΣ. Εργάτης από τα γεννοφάσκια του, δούλεψε σε αρκετά εργοστάσια του Βόλου και στο Δήμο Ν. Ιωνίας. Ο σύντροφος Αποστόλης διακρινόταν για το μαχητικό πνεύμα και την ανησυχία του, τη στοργή με την οποία αγκάλιαζε τους νεότερους συντρόφους, με ιδιαίτερη αγάπη προς την ΚΝΕ. Θα τον θυμόμαστε πάντα στην εξόρμηση, στην αφισοκόλληση, στη μάχη για τη διάδοση των θέσεων του ΚΚΕ στη συνοικία.

Η σύζυγος, τα παιδιά και εγγόνια του για την ενίσχυση του ΚΚΕ προσφέρουν 100 ευρώ στην ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Βόλου.

***

Ο σ. ΚΑΖΑΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Αετός Μεσσηνίας. Την περίοδο της Κατοχής οργανώθηκε στο ΕΑΜ και το ΚΚΕ. Στα τέλη του 1943 κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ αρχικά ως διμοιρίτης και αργότερα ως Καπετάνιος λόχου. Μετά τη Βάρκιζα βγήκε στον Ταΰγετο. Τον Απρίλη του 1945 ανέλαβε στρατιωτικός διοικητής λόχου (Τάγμα Καμαρινού). Πιάστηκε αιχμάλωτος και εκτελέστηκε από το έκτακτο στρατοδικείο Τρίπολης στις 22/07/1949 σε ηλικία 32 ετών.

Στη μνήμη του, οι αδερφές του Ελένη και Αρτεμις προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ ως συμβολή για την κατασκευή του μνημείου στον Αϊ - Θανάση στο χώρο εκτέλεσης δίπλα από τις φυλακές στην Τρίπολη.

ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που την 1η Οκτώβρη έκλεισαν 8 χρόνια από το θάνατό του, η γυναίκα και τα παιδιά του προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

***

ΦΩΤΟ 1

Στις 14 Οκτώβρη 2015 συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΝΔΥΛΗ, παλαίμαχου κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μακρονησιώτη. Στη μνήμη του η κόρη του, Μαρία, προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης - Αγίου Ιεροθέου Περιστερίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ, και με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

Η οικογένειά του.

***

φωτό 1

Στις 12.10.2015 συμπληρώθηκαν 2 χρόνια που «έφυγε» ο σ. ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΕΠΟΝίτης Αγωνιστής της ΕΑ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 20 ευρώ για το «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» και 30 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό 3

«Χαθήκατε ....

Σκοτείνιασε το μικρό πρόσωπο

Της αγνότητας του κόσμου»

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μου,

Της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ Κ. και του

Πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ Κ. και

Στη μνήμη του αγαπημένου παιδικού

Φίλου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΝΙΔΑ

Προσφέρω 50 ευρώ, στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Α1 Εκπαιδευτικών

Κ.Κ.

***

Την αγαπημένη μας μητέρα, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΚΙΡΗ, χάσαμε πρόσφατα. Ηταν γεννημένη το 1930 στο Αλεποχώρι ν. Εβρου. Δεκαοχτάχρονη ξεκίνησε, το 1948, με τριάντα περίπου νεολαίους του ΔΣΕ της περιοχής για να φτάσουν μετά από πολύμηνη πορεία στις Σέρρες στον ΔΣΕ. Σε μια μάχη στις Σέρρες, τραυματίστηκε από βόμβα στο γόνατο και την συνέλαβαν. Οι νικητές, με τα, τότε, ήθη τους, την περιέφεραν στην πόλη για παράδειγμα προς αποφυγή. Ταυτόχρονα ενθάρρυναν το πλήθος να τη βρίζει, να τη φτύνει και να την ταπεινώνει. Το γεροντοπαλίκαρο του χωριού, Γραμμένος Τσεσλής, «καταδέχτηκε» να παντρευτεί την κουτσή αντάρτισσα και αυτή του χάρισε τρία παιδιά, που με χίλιες δυσκολίες τα μεγάλωσαν, δουλεύοντας στα χωράφια για ένα κομμάτι ψωμί.

ΖΕΓΚΙΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΖΕΓΚΙΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Στη μνήμη της προσφέρουμε στο ΚΚΕ, για το «Σπίτι του Αγωνιστή», αντί για στεφάνι, 500 σουηδικές κορόνες, μέσω ΚΟΒ Στοκχόλμης.

Σούλα και Φίλιππος

***

Στις 10/10/2009, συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΜΙΧΑΛΗ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ. Αλύγιστος στα βασανιστήρια, τις φυλακές και τις εξορίες, πιστός στο σοσιαλισμό - κομμουνισμό για μια δίκαιη κοινωνία, για ειρήνη στους λαούς.

Η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, στο κόμμα που πίστεψε, αγωνίστηκε και αγάπησε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Νίκαιας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (ΕΡΜΗ), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω για την ονομαστική του γιορτή και για τη συμπλήρωση 21 χρόνων από το θάνατό του, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Αμφιάλης.

Η γυναίκα του Αγγελική Αγραφιώτου

***

φωτό 1

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ του Γερβασίου γεννήθηκε στις 20-05-1941 στο Μεγάλο Σειρήνι Γρεβενών. Μετανάστης στη Γερμανία από το 1971. Από νωρίς διακρίθηκε για τη συνδικαλιστική του δράση. Διατέλεσε επί σειρά ετών γραμματέας της Συνδικαλιστικής Οργάνωσης στην οποία ήταν οργανωμένος, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στο Κάρλσφελντ Γερμανίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
Ανήσυχο και συλλογικό πνεύμα εντάχτηκε στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του, αγωνιζόμενος αταλάντευτα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού. Στη Γερμανία ήταν μέλος της ΚΟΒ Μονάχου και από το 2001 που επέστρεψε στην Ελλάδα έγινε μέλος της ΝΕ Γρεβενών του ΚΚΕ, υπεύθυνος για το κίνημα των συνταξιούχων και των μεταναστών.

Πέθανε ξαφνικά στις 13-10-2008, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού, αγωνιστής για μια καλύτερη ζωή μέχρι το τέλος. Στη μνήμη του η γυναίκα του Αναστασία προσφέρει 50 ευρώ στην ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΑΜΙΔΗ και ΘΩΜΑΗ ΑΔΑΜΙΔΗ προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, που με πίστη, ανιδιοτέλεια υπηρέτησαν έως το τέλος της ζωής τους. Πάντα πιστοί στα ιδανικά του σοσιαλισμού, πάντα αισιόδοξοι για το δίκαιο του αγώνα.

Ως ελάχιστη προσφορά στον αγώνα του Κόμματός μας προσφέρουμε 100 ευρώ για να δυναμώσει η φωνή μας και η πάλη μας μέχρι την τελική νίκη.

Η οικογένεια Θοδωρής και Γκραζίνα Αδαμίδη

Και τα εγγόνια Αθηνά και Αλεξάνδρα Αδαμίδη

***

φωτό 1

Στις 24 Οκτώβρη 2015 συμπληρώνονται πέντε χρόνια που σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του ακριβού μας παιδιού ΚΩΣΤΑ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ. Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Ο πατέρας του Αθανάσιος

Η μητέρα του Αθηνά

***

φωτό 1

Στη μνήμη της μητέρας μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΚΟΡΤΣΟΥ που καταγόταν από την Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων. Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατό της.

Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

Ο γιος της Χρήστος Γκόρτσος

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΣΣΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ηρωικό και τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης. Ο Ευάγγελος Βάσσιος, χρόνια μετανάστης στη Γερμανία, είχε πλούσια δράση. Συμμετείχε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα, πάντα στο πλευρό του ΚΚΕ μπολιασμένος με τα ιδανικά και τις αρχές του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Η σύζυγός του, Μαρία Ράικου - Βάσσιου

***

φωτό 2

Το καλοκαίρι έφυγαν από κοντά μας η αδελφή μου, ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ και η συντρόφισσά μου, ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Στη μνήμη τους, προσφέρω για την πολιτική και οικονομική ενδυνάμωση του τιμημένου ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

Σταματία Κοντοπούλου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή κομμουνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ, η οικογένειά του προσφέρει 40 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ν. Κόσμου - Κουκακίου.

Η σύντροφός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του

***

φωτό 2

Οι Ασλανίδης Κλεάνθης, Ασλανίδης Κοσμάς και Ασλανίδου Στέλλα προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, στη μνήμη των αδερφών τους: ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΗΡΑΚΛΗ, Καπετάνιου Λόχου της 9ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ, και ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, Πολιτικού Επίτροπου διμοιρίας στην 16η Ταξιαρχία του ΔΣΕ.

Στον ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΛΑΝΙΔΗ με ημερήσια διαταγή του Αρχηγείου Δυτικής Μακεδονίας στις 20.6.1948 του απονεμήθηκε έπαινος για ανδραγαθία που επέδειξε στη μάχη του Σάλταγκένη στις 14.6.1948. Στη μεγάλη μάχη του Γράμμου τραυματίστηκε βαριά και υπέκυψε στα τραύματά του στις 12.7.1948 στην Α' Χειρουργική Ομάδα.

Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ συνελήφθη τον Ιούνη 1946. Βασανίστηκε και μεταφέρθηκε στο Επταπύργιο (Γεντί Κουλέ) στη Θεσσαλονίκη και απ' εκεί εξορίστηκε σε διάφορα νησιά. Αποφυλακίστηκε από τα Γιούρα, το Σεπτέμβρη του 1952.

***

φωτό 2

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ του Γιαννάκου και της Αθανασίας γεννήθηκε στις 5/9/1926 στο Κυνηγού Πυλίας Μεσσηνίας από αγροτική οικογένεια αγωνιστών. Το καλοκαίρι του '42 ο 16χρονος Δημήτρης, οργανωμένος ήδη στην ΟΚΝΕ, μαζί με άλλους συγχωριανούς του, έδωσε τη μάχη της σοδειάς κατά των ξένων κατακτητών. Τραυματίστηκε σοβαρά από ρίψη ιταλικής χειροβομβίδας. Το καλοκαίρι του 1944 Γερμανοί και Ταγματασφαλίτες έκαψαν το πατρικό του σπίτι και έριξαν στη φωτιά τη μητέρα του Αθανασία, που επέζησε, τελικά, με μεγάλη αναπηρία.

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Παραρτήματος Χολαργού της ΠΕΑΕΑ. Ηταν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας και οι σύντροφοι και οι συνάδελφοί του τον εξέλεγαν για πολλά χρόνια αντιπρόσωπό τους στο ΕΚΑ και την ΟΤΟΕ. Για τη συνδικαλιστική και συλλογική του δράση κυνηγήθηκε και απολύθηκε από τη δουλειά του από τη χούντα των Συνταγματαρχών.

Αντί μνημοσύνου με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατό του στις 22/9/15 η σύζυγός του Γεωργία προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

  • Επίσης, στη μνήμη και αντί μνημοσύνου του εγγονού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ, που «έφυγε», ξαφνικά, στις 2/5/2008 στα 23 χρόνια του και μας άφησε δυσαναπλήρωτο κενό και πολύ πόνο, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού 100ευρώ.

Η γιαγιά του Γεωργία Καραμπάτσου.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του αδελφού του, ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ, που δολοφονήθηκε από τους εναπομείναντες συνεργάτες των Γερμανών στα τέλη του 1949, στην Καλαμάτα και στη μνήμη του συντρόφου αγωνιστή δάσκαλου ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ, ο Λεωνίδας Χανδρινός προσφέρει στην ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ.

***

φωτό 2

Για τον αγαπημένο και αξέχαστο γιο και αδελφό, ΜΠΟΦΙΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Γραμματέα της ΚΟΒ Νοσοκομείου Μεταξά που «έφυγε» ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας, τέτοιες μέρες του Οκτώβρη 2004 σε ηλικία μόλις 42 ετών. Καθώς και για τον σ. μπάρμπα ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΤΟΥΦΑ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα που αγάπησαν και πάλεψαν μέσα από τις γραμμές του σε όλο το διάστημα της ζωής τους, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μαραθοκάμπου Σάμου.

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η μάνα του και η αδελφή του

***

φωτό 1

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αγ. Βαρβάρας (ΟΓΕ), στη μνήμη της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΑΡΛΑ, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, που «έφυγε» από τη ζωή πρόσφατα, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Βαρβάρας που ήταν μέλος της επί 73 χρόνια.


ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γερβάσιου
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γερβάσιου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Ερμής)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Ερμής)

Δημοσθένης Κατούφας
Δημοσθένης Κατούφας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ

Κωνσταντίνος Δροσόπουλος
Κωνσταντίνος Δροσόπουλος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ
ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΑΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΑΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΑΠΑΣΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΠΑΠΑΣΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΡΛΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΡΛΑ

ΕΛΕΝΗ Κ
ΕΛΕΝΗ Κ

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.
ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

ΓΚΟΡΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΓΚΟΡΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ