Τρίτη 27 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Επιβλητικός Αρης... έκπληξη απ' το Λαύριο

Η επικράτηση του Αρη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και η νίκη - έκπληξη του νεοφώτιστου Λαυρίου στην έδρα της Κηφισιάς ήταν απ' τα γεγονότα που ξεχώρισαν στην 3η αγωνιστική της Α1. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή της ΑΕΚ στις καλές εμφανίσεις με τη νίκη επί των Τρικάλων στο ΟΑΚΑ.

Στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρης, με τη φόρα απ' τη νίκη επί της Μπούντοσνοστ για το Eurocup, κυριάρχησε και στην κόντρα με τον συμπολίτη του ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε με 84-72 έχοντας ως κορυφαίο τον Ουάιτ (27 π.), κυριαρχία στο ριμπάουντ και περισσότερες λύσεις απ' τους «ασπρόμαυρους». Ο Δικέφαλος παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ενώ αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα του σε μια βδομάδα αφού είχαν προηγηθεί αυτές από Κηφισιά (2η αγωνιστική) και Ζενίτ για το Eurocup.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ νίκησε χωρίς προβλήματα τα Τρίκαλα με 82-65 και με το 3 στα 3 συνέχισε να βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ως καλύτερους τους Ουόρεν (14 ασίστ), Μαυροκεφαλίδη (26 π.) Χέρστον (14 π.).

Στην Κηφισιά σε ένα ματς που είχε εξέλιξη θρίλερ, το οποίο και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, το Λαύριο σημείωσε την πρώτη νίκη στην Α1 επικρατώντας επί της ΑΕΝΚ με 82-79, έχοντας ως κορυφαίο τον Μπάρλο (21 π.). Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι κατέθεσαν ένσταση αφού θεωρούν ότι κακώς ακυρώθηκε καλάθι του Μαυροειδή ως εκπρόθεσμο ενώ εξέφρασαν γενικότερα παράπονα για τη διαιτησία.

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, εντούτοις ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο με 84-60 κάνοντας ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο. Ωστόσο ο τραυματισμός του Κούζμιτς μετρίασε τη χαρά για τους «πράσινους». Αλλα αποτελέσματα: Ολυμπιακός - Αρκαδικός 89-44, Απόλλων Πάτρας - Κολοσσός Ρόδου 58-74, Καβάλα - Κόροιβος 74-89.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΕΚ 6, Παναθηναϊκός 6, Ολυμπιακός 5, Τρίκαλα 5, Κόροιβος 5, Αρης 5, Κηφισιά 5, Κολοσσός Ρόδου 5, Καβάλα 4, Ρέθυμνο 4, ΠΑΟΚ 3, Απόλλων Πάτρας 3, Αρκαδικός 3, Λαύριο 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ