Τρίτη 24 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΖΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΟΥ ΠΑΚΙΑ, αγωνιστή στο πλάι του ΚΚΕ, παλιού συνδικαλιστή στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, προσφέρω 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ ΚΙΔΕ της ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής.

Θεοδώρου Δήμος

  • Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ηρακλείου Αττικής στη μνήμη του μέλους του, αγωνιστή ΔΗΜΟΥ ΠΑΚΙΑ, αντί για στεφάνι προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Ηρακλείου Αττικής το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΕΤΣΗ, της μάνας μου ΑΚΡΙΒΟΥΛΑΣ ΦΕΤΣΗ, του μπάρμπα μου ΝΙΚΟΥ ΛΙΑΚΟΥΣΗ και του συγχωριανού μου αδικοχαμένου ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΕΤΣΗ, προσφέρω για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ.

Γιάννης Κ. Φέτσης

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν πέντε μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αλησμόνητη συντρόφισσα ΒΟΥΛΑ ΤΖΑΝΝΗ. Ηταν μόλις 56 ετών. Στη μνήμη της, ο σύζυγός της Μανώλης Τζαννής και τα παιδιά της Κωστής και Ελλη, προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 200 ευρώ. Θα κρατούν πάντα στην καρδιά τους και τη σκέψη τους μια θέση για την αγαπημένη τους Βούλα.

***

«Εφυγε» αιφνίδια από τη ζωή η κόρη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, συντρόφου Σταμάτη, ΕΛΕΝΗ ΛΥΓΙΖΟΥ. Στη μνήμη της το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Βύρωνα και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων και Βοηθηματούχων Βύρωνα κατέθεσαν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» από 50 ευρώ. Το «Σπίτι του Αγωνιστή» ευχαριστεί θερμά.

***

Στη μνήμη της μάνας του, ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ, του πατέρα του, ΓΙΑΝΝΗ, και του συντρόφου ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΒΑΣΙΛΗ, ο σύντροφός μας Μπλιάς Χρήστος πρόσφερε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» σοβαρή διατροφική ενίσχυση, για την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Το «Σπίτι του Αγωνιστή»

***

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ, προσφέρουμε στο Κόμμα 50 ευρώ.

ΤΕ Χίου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΙΑΝΝΗ, πατέρα της αγαπημένης μας συντρόφισσας Αφροδίτης, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, του οποίου υπήρξε πιστός οπαδός έως το τέλος της ζωής του, 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου.

Μ. Κ. - Α. Μ.


Δήμος Πάκιας
Δήμος Πάκιας

ΒΟΥΛΑ ΤΖΑΝΝΗ
ΒΟΥΛΑ ΤΖΑΝΝΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ