Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Διπλό αντίο στα ... όνειρα

Aντίο στα όποια ευρωπαϊκά ...όνειρα για φέτος είπαν χτες οι δυο ελληνικές ομάδες που μετέχουν στο Εuropa League, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ, αφού τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων έβαλαν τέλος στις ελπίδες τους για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ετσι οι υποχρεώσεις και των δυο στην 6η και τελευταία αγωνιστική έχουν πλέον τυπικό χαρακτήρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης στην Πράγα με αντίπαλο την Σπάρτα ηττήθηκε με 1-0 απ' τους γηπεδούχους, κάτι που δίνει το εισιτήριο για τη μία από τις δύο θέσεις πρόκρισης στην τσεχική ομάδα και αφήνει εκτός τους Αρκάδες. Ενα γκολ του Μπράμπετς στο 33` ήταν αρκετό για να πάρει η Σπάρτα αυτό που ήθελε και να αποτελέσει απροσπέλαστο εμπόδιο για την ελληνική ομάδα, που είχε δοκάρι με τον Φερναντέζ (4`) στην προσπάθεια να κάνει την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής Κρέιτσι (83`). Στο άλλο ματς η Σάλκε νίκησε τον ΑΠΟΕΛ με 1-0 και εξασφάλισε και αυτή την πρόκριση. Η βαθμολογία: Σάλκε 11, Σπάρτα Πράγας 9, Αστέρας Τρ. 4, ΑΠΟΕΛ 3.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας μια ακόμα μέτρια εμφάνιση, έμεινε στο 0-0 (και χωρίς νίκη στον όμιλο) με την Καμπάλα, αποτέλεσμα που πάντως δεν είχε και ιδιαίτερη σημασία. Και αυτό γιατί λίγες ώρες νωρίτερα η νίκη της Κράσνονταρ επί της Ντόρτμουντ (που αγωνίστηκε με αλλαγές στο σχήμα της) με 1-0 στέρησε τις όποιες ελπίδες είχε ο «Δικέφαλος», που ευελπιστούσε σε νίκη της γερμανικής ομάδας. Ντόρτμουντ και Κράσνονταρ προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και θα παίξουν για την πρωτιά στο φινάλε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ντόρτμουντ 10, Κράσνονταρ 10, ΠΑΟΚ 4, Καμπάλα 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ