Σάββατο 28 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Κινητοποίηση για αντιπλημμυρικά έργα

Σε κινητοποίηση του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού για τη διεκδίκηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας έγινε παρέμβαση από τη Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής, που σε ανακοίνωσή της επισημαίνει τις «διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων γιατί δεν προτάσσουν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, αφού κριτήριο για την επιλογή ενός έργου είναι η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχει επίσης η Περιφέρεια Αττικής και η δημοτική αρχή του Δήμου, που στηρίζουν αυτήν την πολιτική».

Παράλληλα, η Λαϊκή Επιτροπή διεκδικεί μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες και άμεση έναρξη έργων που θα θωρακίσουν την περιοχή, τόσο με επείγουσες παρεμβάσεις όσο και για τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος σε όλο το λεκανοπέδιο.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δ. Κατσαντώνης και Θ. Σκολαρίκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ