Σάββατο 28 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Πολύπλευρο ενδιαφέρον

Στον απόηχο των όσων συνέβησαν με τη ματαίωση του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, η τύχη του οποίου αναμένεται να κριθεί τη Δευτέρα, μετά τις χτεσινές απολογίες των εμπλεκομένων, διεξάγεται η 12η αγωνιστική της Super League. Από αυτή δεν λείπουν τα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ετσι, τα βλέμματα στρέφονται σε τρία γήπεδα, «Καυταντζόγλειο», «Γ. Καραϊσκάκης» και ΟΑΚΑ.

Στη Θεσσαλονίκη ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον γηπεδούχο Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που πλέον μετά τα όσα έγιναν στο «Απ. Νικολαΐδης» θα αποτελέσει τελικά την πρεμιέρα του νέου τεχνικού των «πρασίνων», Ιταλού Αντρέα Στραματσιόνι. Οι φιλοξενούμενοι, που ουσιαστικά έχουν να αγωνιστούν από τις 7 Νοέμβρη (στο Περιστέρι), στοχεύουν στη νίκη προκειμένου να μη χάσουν έδαφος στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, την ώρα βέβαια που θα περιμένουν και το... ταμείο για το τι μέλλει γενέσθαι με την τύχη του ντέρμπι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία στη Βέροια, παρά τη μέτρια εμφάνιση, επιδιώκουν το κάτι παραπάνω στην έδρα τους προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά.

Το πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο αλλά και τη βαριά ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα κόντρα στον ιδιαίτερα επικίνδυνο και ανεβασμένο στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα Αστέρα Τρίπολης είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ μετά την εκτός έδρας επιτυχία στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό στοχεύει σε κάτι ανάλογο απέναντι στον Παναιτωλικό, που βάσει και ευνοϊκού συνδυασμού αποτελεσμάτων (π.χ. ενδεχόμενες απώλειες των Αστέρα, ΠΑΟ) μπορεί να την ανεβάσει ψηλότερα από την 4η θέση. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες, που δείχνουν σιγά σιγά να βρίσκουν σταθερότητα μετά την ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στοχεύουν να περάσουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και από μια ακόμη δύσκολη έδρα.

Στα αξιοσημείωτα και η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Ατρόμητος - Πανθρακικός (15.00 NS3), Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (17.15, NS1), Ηρακλής - Παναθηναϊκός (19.30, NS2). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΕΚ - Παναιτωλικός (15.00, NS2), Λεβαδειακός - Ξάνθη (17.15, NS2), Πλατανιάς - Βέροια (17.15, NS4), Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (19.30, NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Καλλονή - ΠΑΟΚ (19.30, NS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ