Σάββατο 28 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Κάλεσμα ενίσχυσης της ΔΑΣ στις αρχαιρεσίες

Διακήρυξη της παράταξης που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ

Σε εξέλιξη βρίσκονται μέχρι τις 16/12 οι εκλογές στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό. Κάλεσμα ενίσχυσης του ψηφοδελτίου της απευθύνει η ΔΑΣ Ναυτιλιακών - Τουριστικών Υπαλλήλων. Στη διακήρυξή της αναφέρει ανάμεσα σε άλλα:

«Τώρα είναι ώρα της προετοιμασίας, της οργάνωσης των αγώνων για να τους εμποδίσουμε να κάνουν μαύρη τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. Να μαζικοποιήσουμε το σωματείο μας, να πάρουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες, να ενωθούμε κάτω από τη σημαία των δικών μας συμφερόντων, για να τους κόψουμε τη φόρα, για να μπουν εμπόδια στα νέα μνημόνια, για την ανάκτηση όλων των απωλειών που είχαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ρήξη και ανατροπή. Αλλάζουμε τους συσχετισμούς υπέρ των εργαζομένων στον ΠΑΣΕΝΤ!».

Κάνοντας κριτική στην παράταξη «Ενιαίος ΠΑΣΕΝΤ» που έχει την πλειοψηφία στη διοίκηση του σωματείου, η ΔΑΣ καταγγέλλει ανάμεσα σε άλλα ότι έβαλε πλάτη για να περάσουν τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Καλεί, τέλος, σε υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της, γιατί:

Εχει μέτωπο με την εργοδοσία, με τους εφοπλιστές και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, με τα κόμματα που τους εξυπηρετούν, την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ. Εδωσε όλες τις δυνάμεις της για να ενημερώσει τον κλάδο για τις εξελίξεις, για να οργανωθούν οι συνάδελφοι όπου υπήρξε πρόβλημα. Μπήκε μπροστά, για να μην περάσουν οι απολύσεις και οι μειώσεις σε μια σειρά χώρους δουλειάς. Στις δυνάμεις της τάσσονται πρωτοπόροι εργαζόμενοι, που στέκονται όρθιοι απέναντι στην εργοδοσία, που δεν τακιμιάζουν με αυτήν.

Οι υποψήφιοι της ΔΑΣ για τις αρχαιρεσίες του ΠΑΣΕΝΤ είναι: Για το Διοικητικό Συμβούλιο, Koleusz Sylwia, Αγαθοκλέους Αννα, Γιαννιτσοπούλου Γιάννα, Δέγλερη Αγγελική, Δημητρόγλου Χριστίνα, Κιαμούρης Ηλίας, Κοντος Γιώργος, Κουρκούτης Σάββας, Κουταλάκης Αλέξης, Κουτσουρη Μαριάνθη, Λιωδη Μαριαλένα, Μόσχος Βασίλης, Νικολοπούλου Κατερίνα, Ντατσόπουλος Σωτήρης, Παπαδημητράτου Ζωή, Σακελλαρίου Γιώργος, Σαμαράς Αποστόλης, Σκούτελας Γιάννης, Στεφανίδου Ελενα, Στουραΐτη Εύη, Τερζής Γιάννης. Για την Ελεγκτική Επιτροπή, Αγγελοπούλου Δέσποινα, Μόσχου Ελευθερία, Κυριακίδης Χρήστος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ