Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Από σήμερα κυκλοφορεί ο «Οδηγητής» του Δεκέμβρη

Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του «Οδηγητή» του Δεκέμβρη
Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του «Οδηγητή» του Δεκέμβρη
Από σήμερα Σάββατο κυκλοφορεί από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ το φύλλο Δεκέμβρη του «Οδηγητή», με πλούσια αρθρογραφία, σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Η σύνθεση στο εξώφυλλο του «Οδηγητή» παίρνει αφορμή από την κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών στην περιοχή μας, γι' αυτό και το σύνθημα που έχει επιλεγεί για το εξώφυλλο, αναφέρει: «Να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το φαΐ; - Καμιά εμπλοκή στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς».

Το οπισθόφυλλο του «Οδηγητή» είναι αφιερωμένο στα 71 χρόνια από τη μάχη της Αθήνας, το Δεκέμβρη του 1944, γι' αυτό και έχουν επιλεγεί στίχοι από το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου «Οι γειτονιές του κόσμου».

Στην πλούσια ύλη και αρθρογραφία του «Οδηγητή» ξεχωρίζουν:

  • Αρθρογραφία και σχόλια για τις διεθνείς εξελίξεις, την εμπλοκή της Ελλάδας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
  • Αρθρο για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ Δεκέμβρης 2015 - Γενάρης 2016.
  • Αποσπάσματα από την ομιλία της Ελένης Μπέλλου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην εκδήλωση των Οργανώσεων Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τις αλύγιστες αγωνίστριες των γυναικείων Φυλακών Αβέρωφ.
  • Αρθρογραφία και ανταποκρίσεις από την αγωνιστική δραστηριότητα σε χώρους νεολαίας απ' όλη την Ελλάδα.
  • Αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κούτσουμπα, στην εκδήλωση - παρουσίαση της μπροσούρας «Η Φυσική Αγωγή στην Εκπαίδευση - Οι θέσεις του ΚΚΕ». Ρεπορτάζ από την εκδήλωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τον Αθλητισμό στην Καισαριανή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ