Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
φωτο

Στις 27 Αυγούστου 2015 συμπληρώθηκαν 11 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, πιστός οπαδός του ΚΚΕ, από το Αμαλού Ικαρίας.

Στη μνήμη του και για την ονομαστική του γιορτή, τα παιδιά του Αγγελική και Γιώργος και η εγγονή του Νικολέττα προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σεβαστού μας φίλου, αγωνιστή της δημοκρατίας και της ειρήνης, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΧΑΙΡΑ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 20 ευρώ.

Αντρέας και Σοφία Κακή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΕΠΟΝίτη, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΒΑΪΟΥ Νικ. ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗ, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αυλώνα Αττικής για τη φετινή δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

Πέρασαν αρκετά χρόνια από το θάνατο των γονιών μου ΧΑΡΑΥΓΗ ΠΑΥΣΑΝΙΑ και ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ από την Μακρακώμη Φθιώτιδας, πιστών ψηφοφόρων του ΚΚΕ, όλη τους τη ζωή. Στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΒΟΡΕΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Χαραυγης Νίκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΥ προσφέρω 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Μαρία Καυκαλέτου

ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, παλαίμαχος αγωνιστής, φυλακίστηκε και εξορίστηκε από τη δικτατορία του Μεταξά. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, τραυματίστηκε βαριά στη μάχη του Μακρυγιάννη και υπέκυψε στις 8 Δεκέμβρη 1944. Τα ανίψια του Κώστας και Σούλα Τριανταφυλλίδη προσφέρουν 100 ευρώ στη μνήμη του για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.


ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ