Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΛΑΝΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΛΑΝΑΣ
ΦΩΤΟ

Στις 12 Δεκέμβρη γίνεται το εξάμηνο μνημόσυνο του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος έως το τέλος του.

Η σύζυγος Βούλα, τα παιδιά Τάκης και Βαρβάρα, τα εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Γιώργος Γεωργιάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ ΛΥΓΙΖΟΥ που χάσαμε ξαφνικά και τιμώντας το θείο μας ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΥΓΙΖΟ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Μ. Α.

***

ΦΩΤΟ

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πρώην δήμαρχος Συκεών, ΑΦΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Γεννήθηκε το 1916 στην Οινόη του Πόντου. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1936. Υπήρξε μέλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του Σωματείου Αρτεργατών. Συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη. Πολέμησε στο Αλβανικό Μέτωπο και συμμετείχε στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση. Για τη συνδικαλιστική του δράση εξορίστηκε στον Αη Στράτη.

Το 1964 εκλέχθηκε δήμαρχος Συκεών μέχρι και το 1967 που εξορίστηκε στη Γυάρο. Το 1975 επανεκλέχθηκε δήμαρχος Συκεών μέχρι και το 1989. Εμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Οι σύντροφοί του από την ΚΟ Συκεών του ΚΚΕ προσφέρουν 160 ευρώ στο Κόμμα το οποίο τίμησε προσφέροντας ανιδιοτελώς 80 χρόνια από τη ζωή του.

***

ΦΩΤΟ

Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Πειραιά προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΠΟΥΤΖΟΓΛΟΥ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του θείου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ που έκλεισε τέσσερις μήνες απ' τη μέρα που μας «άφησε», προσφέρω στο Κόμμα μας 10 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Η ανιψιά του Νικολέττα Δ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του δημάρχου του Ταύρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και του ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ, εκτελεσμένου στα χρόνια του Εμφυλίου στην Αρτοτίνα Φωκίδας, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Ταύρου στο ΚΚΕ, το κόμμα των αγώνων και των θυσιών, 150 ευρώ.

Οικογένεια Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας θείας ΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΤΗ - ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΥ, που στις 14 Δεκέμβρη κλείνει ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας και των γονιών μας ΘΑΝΑΣΗ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΚΟΡΙΝΗ και ΣΠΥΡΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΥ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

Χρυσούλα Σκορίνη, Λαγουσάκου Βασιλική

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΝΙΤΣΟΥ από τη Μανάγουλη Δωρίδας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Μακρονησιώτη και πιστού στις αρχές και τους στόχους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Φίλος του, στη μνήμη του και στη μνήμη της γυναίκας του ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ, κόρης του δολοφονημένου από τους ταγματασφαλίτες ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Ιωάννη, προσφέρει 10 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Σήμερα που μας τρομοκρατούν πρέπει η ψυχή μας να είναι όρθια. Να μην χάσουμε το μπόι μας, μπροστά, με το κόμμα μας, το ΚΚΕ. Στην ανάμνηση του αλύγιστου κομμουνιστή ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ και για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε στο Κόμμα μας 50 ευρώ.

Φώφη - Γιάννης Αντωνίου

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ για ενίσχυση 30 ευρώ.

Αγγελική - Νίκος Σωτηριάδης


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΦΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΦΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΛΥΓΙΖΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΛΥΓΙΖΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΤΣΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΤΣΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ