Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις σε σχολές

Εκδηλώσεις σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα Β, με θέμα «Οι επιπτώσεις του 3ου μνημονίου στην αγροτική παραγωγή». Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στις 3 μ.μ., στο αμφιθέατρο Β', με θέμα «Ευρώ ή δραχμή; Γίνεται φιλολαϊκή οικονομία αν αλλάξει το νόμισμα;». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στη Φυσικομαθηματική Αθήνας, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα ΣΤ, με θέμα «Αξιοποιείται η καινοτομία και οι νέες τεχνολογίες προς όφελος του λαού;». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Αθήνας, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΣΑΕΤ, με θέμα «Δεκέμβρης 1944. Κρίσιμη ταξική σύγκρουση». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Πειραιά, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Β.2.18, με το ίδιο θέμα, θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 2.23, με το ίδιο θέμα, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Καλαμάτας, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 112, με θέμα «Μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη προς όφελος του λαού στην αγροτική οικονομία και στον κλάδο των τροφίμων;». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, τεχνολόγος γεωπόνος.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα τελετών, με θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Εργατικού Τμήματος της ΚΕ.

-- Στη Φυσικομαθηματική Αθήνας, στις 3.30 μ.μ., στην αίθουσα Α2 (Χημικό), με θέμα «Φάρμακο: Εμπόρευμα ή κοινωνικό αγαθό;». Θα μιλήσει η Χριστίνα Ματσιακά, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Φιλοσοφική Αθήνας, στις 2 μ.μ., στο αίθριο, με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά. Μη "φτιάχνεσαι" στο σήμερα, φτιάξε ένα καλύτερο αύριο». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ