Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Σήμερα, 16 Δεκέμβρη, συμπληρώνονται 56 χρόνια από τότε που η αγωνίστρια δικηγόρος Βούλα Ιατρίδου, που πολλές φορές υπερασπιζόταν δωρεάν πολιτικούς κρατούμενους, πέτυχε μετά από πολλές προσπάθειες και κόπους την αποφυλάκιση με ανήκεστο βλάβη του ακριβού και αγαπημένου μας συντρόφου, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και ανάπηρου του ΔΣΕ, πολιτικού επιτρόπου στη διμοιρία ανιχνευτών του τάγματος Ατζακλή, μετά από 20 χρόνια διωγμούς, εξορίες, φυλάκιση και καταδίκη δις εις θάνατον από το στρατοδικείο της Τρίπολης.

Στην άσβεστη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 20/2/2010 και μας άφησε παρακαταθήκη τους αγώνες του για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος στις γραμμές του οποίου αγωνιζόταν με ήθος και αξιοπρέπεια έως το τέλος της ζωής του προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στις 4 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος και αξέχαστος αδελφός μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, στέλεχος του ΕΑΜ στην περίοδο της Κατοχής και αργότερα του εργατικού και συνταξιουχικού κινήματος. Γεννήθηκε το 1916 στην Κεφαλά Λακωνίας. Μέλος του Κόμματος από το 1938, αποτέλεσε παράδειγμα πίστης, αφοσίωσης και προσφοράς στον αγώνα της εργατικής τάξης για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς πολέμους και εκμετάλλευση.

ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
Στη μνήμη του προσφέρω, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας.

Η αδελφή του, Ελένη Καλφακάκου - Λιναρδή

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών, ΑΝΤΩΝΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΓΡΑΒΒΑΝΗ, και της αδελφής της ΜΑΡΙΑΣ ΤΣOΜΠΙΚΑ, που έως τέλος της ζωής τους έμειναν πιστοί στα ιδανικά του ΚΚΕ, η Εφη Πασχαλίδου προσφέρει μέσω ΚΟ Αμπελοκήπων Αθήνας 50 ευρώ στο Κόμμα.

***

Στη μνήμη των συντρόφων ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΡΑΚΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΪΟΥ προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Γιάννης Σταυρόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας θείου ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΚΚΑ του Δημητρίου, που «έφυγε» από κοντά μας στις 6 Σεπτέμβρη 2015, προσφέρουμε το ποσό των 80 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πληροφορικής.

Τα ανίψια του


ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΒΒΑΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΒΒΑΝΗ

ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ

ΚΟΚΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΟΚΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ