Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Πρωτιά για Αρη, αγωνία για «Δικεφάλους»

Την πρώτη θέση στον όμιλό του σφράγισε χτες ο Αρης, που από πλευράς των ελληνικών ομάδων άνοιξε πρώτος την αυλαία της 10ης αγωνιστικής, που σηματοδοτεί και το φινάλε της φάσης των ομίλων. Σήμερα, η αγωνία φθάνει στα ύψη για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που παίζουν το τελευταίο χαρτί για την πρόκριση στο Last 32.

Στο «Νίκος Γκάλης», ο Αρης, παίζοντας καλύτερα στο β' μέρος, όταν και βελτιώθηκε αμυντικά ενώ βρήκε τις λύσεις από την περιφέρεια επιθετικά, επικράτησε της τουρκικής Μπάνβιτ με 72-53 έχοντας κορυφαίο τον Μακνίλ (20 π.). Σήμερα θα γίνουν τα παιχνίδια: Τραμπζονσπόρ - Ούνικς Καζάν (19.00), Μπούντουτσνοστ - Στεάουα (20.00).

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τη Νεπτούνας (19.00, ΟΤΕ Sports 4) θέλοντας τη νίκη αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση. Η Ενωση ευελπιστεί σε δύο σενάρια, είτε σε ήττα της Χάποελ από την Κράσνι (18.30), είτε σε νίκη της Γαλατασαράι επί της Νίζνι (18.30).

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στη Λιθουανία κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας (19.00, Νοvasports 2) που είναι βαθμολογικά αδιάφορη και με νίκη προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Με ήττα θα πρέπει να ευελπιστεί σε κάτι ανάλογο και για την Μπεσίκτας από τη Ζενίτ (20.00). Στο άλλο παιχνίδι θα παίξουν Αβτοντορ - Ζολνόκι (18.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ