Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΦΩΤΟ

Σήμερα, 17 Δεκέμβρη, κλείνουν 19 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ. Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Παλλήνης.

Γιάννης Κορρές

***

Χτες, 16 Δεκέμβρη, συμπληρώθηκαν 26 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΚΛΕΙΩΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Σταμάτης Πατεράκης - Μαρία Ξενικάκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 50 ευρώ.

Αχιλλέα, δε σε ξεχνάμε ποτέ, είσαι για εμάς φωτεινό παράδειγμα.

Τούλα - Σπύρος Νικολάου

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η ΣΟΦΙΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ - ΖΥΓΟΜΑΝΗ. Το 1941 οργανώθηκε στο ΕΑΜ από τις πρώτες γυναίκες. Αγωνίστρια της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, στην περίοδο του εμφυλίου τραυματίστηκε, συνελήφθη και φυλακίστηκε για έξι χρόνια στις Φυλακές Αβέρωφ και Πάτρας. Μέχρι το τέλος της ζωής της ήταν μέλος του ΚΚΕ και αταλάντευτη στα πιστεύω της. Το Κόμμα, στα 80χρονά του, την τίμησε για την επί δεκαετίες προσφορά της στον αγώνα.

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Ντεπώ.

Ο γιος της Βαγγέλης Βαφειάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΚΩΣΤΑ θέλω να συμβάλω στους αγώνες του ΚΚΕ και να προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου.

Τούλα Κολιούση

***

ΦΩΤΟ 2

Η Αννα Μανούσου προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, για την Οικονομική του Εξόρμηση στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ και της μητέρας της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΧΛΩΡΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών του ΚΚΕ.

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΓΑΡΑ, ενόψει της ονομαστικής του γιορτής και για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Η οικογένειά του


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ

Σοφία Βαφειάδου
Σοφία Βαφειάδου

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ