Κυριακή 20 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Κυριακή

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Κω και Ηρακλειδών του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις, το Προσφυγικό και τις Θέσεις του ΚΚΕ.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου, Ιλισίων και Γουδή της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλούν σε συνεστίαση στη 1.00 το μεσημέρι, στο «Ρυθμό», στο Γουδή.

Αύριο, Δευτέρα

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 97 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, με θέμα «Η απεργία των λιμενεργατών και μυλεργατών της Καλαμάτας. Ο πρωτοπόρος ρόλος του ΚΚΕ στην πάλη της εργατικής τάξης για την κοινωνική απελευθέρωση. Δύο γραμμές στο εργατικό κίνημα σε διαρκή σύγκρουση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου. Την κεντρική ομιλία θα κάνει η Λουΐζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικο-θεατρικό αφιέρωμα για την απεργία των λιμενεργατών και μυλεργατών της Καλαμάτας το Μάη του 1934, βασισμένο στην αρθρογραφία και το ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη» εκείνων των ημερών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ